2777
2789
عنوان

مربی خصوصی برای بچه سه سال ونیمه؟؟

818 بازدید | 20 پست

کسی تاحالا. برابچه بالای سه سالش مربی خصوصی گرفته؟؟چون پسرم تومهد کنجکاوه وبه همه چی دست میزنه وحس مالکیت نمیدونه وبی اجازه به خوراکیا ووسایل بچه ها دست میزنه وکلا شیطنتش زیاده مربیش میگه کل انرژیمو میگیره بهتره براش مربی خصوصی بگیرین کسی تاحالا اینکاروکرده؟؟نگران شدم یعنی مشکلی هست ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم كه ببخشيد حرف مفت زده اين مهديا همين هستن  وظيفه اشون بچه رو كنترل كنن مثلا درسشو خو ...

نمیدونم که حتی نگران شدم گفتم یعنی بیش فعاله گفت نه بعیدمیدونم بیش فعال باشه چون حرفی بهش میگیم گوش میکنه وتوجه میکنه فقط خیلی شلوغ وشیطونه منم باوجود چندتابچه دیگه واقعا انرژیمو میگیره

اگه شاغل نیستی خیلی زوده برای مهد رفتن... 

نه شاغل نیستم اصراری هم به مهدرفتنش ندارم فقط میترسم دوسال دیگه وقت پیش دبستانیش هست همینجورشیطونی کنه وهیچ جاقبولش نکنن ازطرفی مربیش گفت حتما مربی خصوصی بگیربراش تاوقت پیش دبستانیش به مشکل برنخوره وبتونیم پذیرشش کنیم ازاین نظرنگران شدم وگرنه که خودم توخونه سرگرمش میکنم واصراری به رفتنش ندارم 

عزیزم کلا مربی های مهد خیلی ببخشید مزخرف میگن

من پسرمو تو ۴ سالگی فرستادم مهد هفته اول مربیش گفت باید ببریش مشاوره 

چشمهاش حالت مریض داره و خیلی خشنه و تو مهد بچه ها رو میزنه

نمیدونی تا ۳-۴ ساعت فقط گریه کردم

بعد به خودم اومدم با دو تا وعده وعید ساده و چند تا هدیه مشکلش حل شد و مربیش دیگه کامل ازش راضی بود

پنج به بعد

اخه سال ۹۹که پسرم پنج سال وسه ماهشه قراره بره پیش دبستانی چون نیمه اولیه گفتم تااون موقعه یکم عادت کنه به جومهد ویجورایی سرگرم شه اخه توخونه حوصله اش سرمیره

نه شاغل نیستم اصراری هم به مهدرفتنش ندارم فقط میترسم دوسال دیگه وقت پیش دبستانیش هست همینجورشیطونی ک ...

بیین مربیش خییییییلی راحت طلب بوده... خیلی... 

اصلا اون مهد نبرش😒

توی این سن... حس کنجکاو بودنش تا حدودی طبیعی هستش... 

بدون اینکه مهد ببریش.. خودت توی خونه.. با متمایز کردن وسایل مامان و بابا و خودش... احساس مالکیت و حریم شخصی رو بهش آموزش بده... هیییییچ مربی بهتر از مادر نیست... 

.. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
اخه سال ۹۹که پسرم پنج سال وسه ماهشه قراره بره پیش دبستانی چون نیمه اولیه گفتم تااون موقعه یکم عادت ک ...

نیمه اولیه... سال اول نفرست مدرسه... سال دوم با نیمه دومی ها بزار بره

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
عزیزم کلا مربی های مهد خیلی ببخشید مزخرف میگن من پسرمو تو ۴ سالگی فرستادم مهد هفته اول مربیش گفت با ...

وای عزیزم خدابگم چیکارشون کنه این مربیارو نمی دونم منم خیلی نگرانم اخه پسرم شیطونه وعده وعیدهم بهش میدم اما خب بچس نمیدونه چی مال کیه چی مال خودشه به وسایل این واون دست میزنه بایه مشاورصحبت کردم میگفت بچه ها تا پنج سالگی حس مالکیت واینا نمی دونن کم کم درست میشه ولی مربیش میگه نه نزاریش مهدتوپیش دبستانی به مشکل برمیخوره

اخه سال ۹۹که پسرم پنج سال وسه ماهشه قراره بره پیش دبستانی چون نیمه اولیه گفتم تااون موقعه یکم عادت ک ...

درسته اما بچه الان خیلی به وجود هر لحظه مادر احتیاج داره مربیهای مهد دائم به بچه هشدار میدن که دست نزن   نکن   برو اون طرف چقدر اذیت میکنی و اخم میکنن و این روی بچه تاثیر منفی میزاره😕

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
بیین مربیش خییییییلی راحت طلب بوده... خیلی...  اصلا اون مهد نبرش😒 توی این سن... حس کنجکاو بو ...

درسته بایدهمینکاروبکنم ممنون ازراهنماییت عزیزم خیلی نگران بودم وهستم