2777
2789
عنوان

ترشی سیر🙁🙁

233 بازدید | 10 پست

خانوما. میشه کمکم کنید چجوری ترشی سیر بریزم؟؟یادندارم درست کنم😢

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

کاری نداره سیر بگیر بریز تو سرکه و نمک اگر خواستی می تونی سبزی معطر هم بریزی اما حواست باشه اولا اب نداشته باسه بعد هم دش محکم بسته باشه وگرنه کپک میزنه...

کاری نداره سیر بگیر بریز تو سرکه و نمک اگر خواستی می تونی سبزی معطر هم بریزی اما حواست باشه اولا اب ...

سیرارو نشورم عزیزم؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشور بزار خشک بشه کاملا...

مرسی عزیزم ممنون

پیشنهاد میکنم از دستور سیر ترشی سایو استفاده کنی  من که هرچی تا حالا با دستوراتش درست کردم عال ...

اره راست میگی کانالشو دارم.ممنون عزیزم یادم اوردی😘

خواهش می کنم... من هم هر سال سیر ترشی می ندازممم.. خیلی حال میده ... امسال که سرکه خونگی از مادرشوهر ...

نوش جونت عزیزم.منم خیلی دوست دارم سیر ترشی .

خواهش می کنم... من هم هر سال سیر ترشی می ندازممم.. خیلی حال میده ... امسال که سرکه خونگی از مادرشوهر ...

سلام عزیزم 

منم میخوام ترشی سیر بندازم .سیرارو که شستم بذارم تو آفتاب وسطاس خشک میشه؟تو آفتاب خراب نمیشن؟؟؟ممنون میشم زود جواب بدی اگه دستورشم بدی که خیلی عالی

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍