nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 عنوان ترشی سیر🙁🙁 233 بازدید | 10 پست خانوما. میشه کمکم کنید چجوری ترشی سیر بریزم؟؟یادندارم درست کنم😢 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍 1397/09/04 | 18:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2934 کاری نداره سیر بگیر بریز تو سرکه و نمک اگر خواستی می تونی سبزی معطر هم بریزی اما حواست باشه اولا اب نداشته باسه بعد هم دش محکم بسته باشه وگرنه کپک میزنه...
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 کاری نداره سیر بگیر بریز تو سرکه و نمک اگر خواستی می تونی سبزی معطر هم بریزی اما حواست باشه اولا اب ... سیرارو نشورم عزیزم؟؟ ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
مامی_دختر عضویت: 1391/11/02 تعداد پست: 5271 پیشنهاد میکنم از دستور سیر ترشی سایو استفاده کنی من که هرچی تا حالا با دستوراتش درست کردم عالی عالی شده!! الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 بشور بزار خشک بشه کاملا... مرسی عزیزم ممنون ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 پیشنهاد میکنم از دستور سیر ترشی سایو استفاده کنی من که هرچی تا حالا با دستوراتش درست کردم عال ... اره راست میگی کانالشو دارم.ممنون عزیزم یادم اوردی😘 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
z1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2934 مرسی عزیزم ممنون خواهش می کنم... من هم هر سال سیر ترشی می ندازممم.. خیلی حال میده ... امسال که سرکه خونگی از مادرشوهرم گرفتم با اون انداختم بیشتر حال داد...
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 خواهش می کنم... من هم هر سال سیر ترشی می ندازممم.. خیلی حال میده ... امسال که سرکه خونگی از مادرشوهر ... نوش جونت عزیزم.منم خیلی دوست دارم سیر ترشی . ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
رها_جون12207 عضویت: 1393/09/15 تعداد پست: 6352 خواهش می کنم... من هم هر سال سیر ترشی می ندازممم.. خیلی حال میده ... امسال که سرکه خونگی از مادرشوهر ... سلام عزیزم منم میخوام ترشی سیر بندازم .سیرارو که شستم بذارم تو آفتاب وسطاس خشک میشه؟تو آفتاب خراب نمیشن؟؟؟ممنون میشم زود جواب بدی اگه دستورشم بدی که خیلی عالی خدایا همیشه هوامو داشته باش😍