2789
عنوان

یه سوال فنی😂

222 بازدید | 32 پست

سلام دوستان عزیزم عیدتون مبارک.من فردا تولدمه بعد میخواستم ببینم روی کیکم باید شمع چه عددی بذارم!؟

من متولد ۵ آذر ۷۷ هستم

نمیدونم باید ۱۹ بذارم یا ۲۰

چون میگن باید اون ععدیو بذاری که تموم میشه

۲۰ تمام میشه وارد ۲۱ میشی

باید ۲۰ رو فوت کنی

مبارک باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عید برشما مبارک باشه تولدتونم پیشاپیش مبارک عدد بیست باید باشه شمعتون 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
باید اونی ک شروع میشه روبذاری 😐

نه اونی کا فوت میشه تموم شده😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

20سالت تموم میشه و وارد بیست و یک میشی. شمع 20

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
۲۰ شروع میشه ۱۹ تموم میشه

نه خیر اشتباه میگین یه چیز خیلی واضح هست

منم دختر خالم متولد هشتاد و یکه باید چه شمعی بزارههه

۱۶ تمام میشه وارد ۱۷

باید ۱۶ بزاره