2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه بیرون گریه کردی؟ چند سالته؟

خوب من کلی برای خودم برنامه چیدم گفتم پیاده میریم سینما تو بارون اِل میکنیم بِل میکنیم آقا نیومده یه کاره میگه تلویزیون بزن فوتبال شروع شد 😤

17 سالمه 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

چی شروع شده بود؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
خوب من کلی برای خودم برنامه چیدم گفتم پیاده میریم سینما تو بارون اِل میکنیم بِل میکنیم آقا نیومده یه ...

یه نصیحت خواهرانه انقد سر مسائل الکی قهر و گریه نکن که براش عادی شه!بزار بفهمه وقتی گریه کنی قضیه خیلی جدیه اگ همینجوری پیش بری دیگ گریه هات مهم نیس

خوب من کلی برای خودم برنامه چیدم گفتم پیاده میریم سینما تو بارون اِل میکنیم بِل میکنیم آقا نیومده یه ...

عزیزم هنوز اول راهی پس

تا پخته شی و دستت بیاد چی بچیه کار داره

بعد چند سال به این روزات می‌خندی که .... 

بی‌خیال خوش باشید 

حتما امروز رو تشریف ببرید

اما برای دفعات بعدی هم همین امروز صحبت کنید ک درصورت باریدن باهم قدم بزنیم

هماهنگ شده و برنامه ریزی میشه برای همیشه

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
استارتر یا سنت کمه یا تازه ازدواج کردی خب خودتم ی وقتایی حس کاری و نداری اون هر روز بیرون خونس دوس د ...

هم سنم کمه هم تازه ازدواج کردم

اما اگر مشکلش خسته بودن بود کاری نداشتم میگه میخوام فوتبال ببینم میگم خوب ضبط کن بعدا ببین میگه نه

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
منم همینو میخوام بگم این بچه بازیا چیه عزیزم

من خندم میگیره این چیزارو میخونم... 😂

مثلا با خودم میگم بعضیا چه دغدغه هایی دارن یا سر چه مسائل جزئی ناراحت میشن و...

آدما واقعا خیلی باهم فرق دارن...

عادت میکنی عزیزم احتمالا اوایل ازدواجه ناز داری هنوز من الان دیگه به شوهرم نمیگم میای بریم؟ میگم نمیای گفت نه میگم نیا دست دخترمو میگیرم میریم بیرون میگردیم و پیتزا میخوریم خوش و خندون میایم , سخت نگیر

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉