2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دو تا دونه ایزی لایف از پدربزرگ خدابیامرزم باقی میمونده تا اینجا گرون ترین ارثیه که به جا گذاشت😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

گوشی شده قیمت ماشین😢

ماشین شده قیمت خونه😢

خونه شده قیمت کارخونه😢

تنها چیزی که ثابت مونده یارانه هاست😭

سرود ملی مسئولان

مسئولان ﺧﻨﺪﺍﻧﯿﻢ

ﻣﺎ در ایران میمانیم

ﻣﺎ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ

ﺍﺭﺙ ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ

ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﻧﺎ ﺑﺎﺷﯿﻢ

ﻫﻮﺷﯿﺎﺭ ﻭ ﺑﯿﻨﺎ ﺑﺎﺷﯿﻢ

ﺩﺭ ﺩﺯﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﺖ ﺍﻟﻤﺎﻝ

ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺍﻧﺎ ﺑﺎﺷﯿﻢ

ژن های برتر هستیم

در دزدی رازدار هستیم

ما مسئولین خوشحالیم

در ریاست می مانیم

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

یارو میره آمریکا خونه برادرش، توالت فرنگی بلد نبوده

یواشکی تو گلدون کارشو میکنه خاک میریزه روش

بعد از برگشتنش به ایران برادرش زنگ میزنه

میگه: اصغر فقط بگو کجاست؟

سه تا خونه عوض کردم ولی هنوز بوش میاد 😂😂😂😂😂😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

‏یه سگه هست 🐩

میگن مدله و سالی ۶۰۰ میلیون حقوق میگیره😱. یارو سالی ۶۰۰ میلیون حقوق میگیره بهش میگی سگ؟ 

سگ تویی 

سگ منم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))