2777
2789
عنوان

جدایی 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم دلیل جداییت چیه؟ وقتی مشکلی نیست چرا جداشین؟!!!!

لازمه ک جدا شیم 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
ان شاالله هرچی خیر برات اتفاق بیفته عزیزم.

ولی دلم اصلا نمیخواد

نمیدونم چجوری دووم میارم 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

اگه قصدت واقعا جداییه راحت یروجدا شو هندیش نکن چون  اگه اینارو بگی و جدانشی واسش عادی میشه و دیگه حنات واسش رنگی نداره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اگه قصدت واقعا جداییه راحت یروجدا شو هندیش نکن چون اگه جدانشی واسش عادی میشه و دیگه حنات واسش رنگی ن ...

دلم خیلی تنگ شده براش از الان

😕😯موضوع چیست عایا؟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
ساعت 4 اینارو میگم بعدش دیگه جدایی میشه

عزیزم عشق مقدسه.الکی نمیخوام میتینگ بدم.اما اگه فک میکنی باید جداشی دیگه غصه نخور.زمان همه چیو حل میکنه.چندسال بعد مثه خیلی ازما به الانت میخندیو میگی چقد خودمو اذیت کردم.

خدایا کمکم کن
عزیزم عشق مقدسه.الکی نمیخوام میتینگ بدم.اما اگه فک میکنی باید جداشی دیگه غصه نخور.زمان همه چیو حل می ...

اره من جدا میشم قبول 

ولی هرروز میبینمش

فک کن عروسیش برم

داغون میشم هرروز