شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان بیکاری 152 بازدید | 15 پست کیا از بیکاری افسرده شدن 😢😢مدرکتون چیه ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1397/09/04 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٤٥ عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1541 منم فعلاً بيكارم و شديداً دنبال كارم و اميدوارمكه كار خوبي پيدا كنمليسانس مديريت آموزشيخداروشكر افسرده نشدم خلاصه يه روزي نتيجه ي تلاشامو ميبينم
shima1990 عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 1108 منم لیسانس نرم افزار. ازمون استخدامی ها رو دنبال میکنم شاید فرجی بشه
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من اعصابم داعون شده مدرکم لیسانسه ولی کار مناسب نیست دقیقا منم هر جا فک کنی رفتم پرسیدم ولی نیست ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 منم لیسانس نرم افزار. ازمون استخدامی ها رو دنبال میکنم شاید فرجی بشه خدا کنه ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 منم فعلاً بيكارم و شديداً دنبال كارم و اميدوارم كه كار خوبي پيدا كنم ليسانس مديريت آ ... ایشالا عزیزم ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من اعصابم داعون شده مدرکم لیسانسه ولی کار مناسب نیست چند وقته مدرک گرفتی؟ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
الهامیییی عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 102 منم فوق لیسانسم والا.الان چهارساله مدرک گرفتم.اما بیکارم.دیگه شده غصه زندگیم.اما کار مناسب نیس خدایا کمکم کن
yegane73 عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 1364 منم لیسانسم و شدیدا دنبال کار اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 منم فوق لیسانسم والا.الان چهارساله مدرک گرفتم.اما بیکارم.دیگه شده غصه زندگیم.اما کار مناسب نیس خیلی سخته خیلیییییی بخصوص وقتی میبینی کساییکه دیپلم هم ندارن با پارتی یجا خوب میرن ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 منم لیسانسم و شدیدا دنبال کار منم همینطور ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 انگیزه ارشد خوندن هم ندارم هر کاری میکنم 😣😣 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
الهامیییی عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 102 خیلی سخته خیلیییییی بخصوص وقتی میبینی کساییکه دیپلم هم ندارن با پارتی یجا خوب میرن واقعا همینطوره گلم.من همسرمم ارشد گرفته.اما جاییکه کار میکنه مدیرش دیپلمه.بیشتر دلم به حال اون میسوزه.خودم دیگه هیییچ. خدایا کمکم کن