ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
مبارکه عزیزم مثبته. عیدیتو گرفتی. نگران نباش با یکی دوتا قطره بیشتر جواب عوض نمیشه من همیشه زیاد میریزم اتفاقا. یکی دو روزه دیگه بازم بزار ببین پررنگ میشه انشالله
اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است. خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله
اخه بیشتر قطره ریختم روش این ممکن نیست جوابمو کاذب کنه
نههههه
والا انقد عقب انداختم ولی باردار نبودم باورش برام سخته
مبارکه عزیزم
درست مثل من اینقد عقب انداختم و باردار نبودم بی بی چک هم مثبت شد باورم نمیشه همش میگفتم کاذبه رفتم آزمایش دادم مثبت بود .واسه شما هم قطعا مثبت هست به سلامتی
وقتی برات مهم نیست اطرافیانت درموردت چه فکری میکنن یعنی به سطح خطرناکی از آزادی رسیدی