2777
2789
عنوان

بی بی چک کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست

واسه همه منتظرا دعا کن تو اوج شادیت

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن نی نی منه سالم باشه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

مبارکه عزیزم مثبته. عیدیتو گرفتی. نگران نباش با یکی دوتا قطره بیشتر جواب عوض نمیشه من همیشه زیاد میریزم اتفاقا. یکی دو روزه دیگه بازم بزار ببین پررنگ میشه انشالله

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 
مبارکه مثبت تو رو خدا توی این روز خوش با این حال خوبیت برای منم دعا کن

منکه هنوز مطمئن نیستم ولی چشم 

از خدادمی خوام به هرکی نی نی می خوادخیلی زود می نی بده 

اخه بیشتر قطره ریختم روش  این ممکن نیست جوابمو کاذب کنه

نههههه

والا انقد عقب انداختم ولی باردار نبودم باورش برام سخته

مبارکه عزیزم

درست مثل من اینقد عقب انداختم و باردار نبودم بی بی چک هم مثبت شد باورم نمیشه همش میگفتم کاذبه رفتم آزمایش دادم مثبت بود .واسه شما هم قطعا مثبت هست به سلامتی

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
اوا چی شد همه رفتین نگفتین بگم به شوهرم یا نه باید مطمئن تر بشم

من که تا مثبت شد رفتم از خواب بیدارش کردم بهش گفتم  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی