2821
2789
یکی دوشب پیش همینجا بود ترکید زود

حالا برا کسایی که مهم نیست عب نداره ولی بعضیا ندونسته عکس میزارن و.....

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

❌❌❎❌❌❎❌❌❎❌❌❎

من میگم وقیح ساخته و پرداخته و حتی از خودِ عواملِ بعضی از افرادِ دلواپسِ خودجوشِ همیشه در صحنه اس، برای اینکه خانمها عکس نذارن. اینکه گاهی میترکه هم برایِ اینه که کسی شک نکنه😁

اگرنه چه دلیلی داره هی مثلِ بچه کوچولوها که میخوان بترسوننشون و بهشون میگن: ساکت باش بگیر بخواب کار بد نکن ( لولو  )میادااااا😁😁

هی بما میگن عکس نذار وقیح میادا😅😅😅

❌❎❌❎❌❎❌❎❌❎

بعضی وقتا خانوما  از خودشون عکس میذارن. از لباسشون، مدل موهاشون ، تتوی ابرو و ... بعد یه نفر رو بعضیا اختراع کردن بنام وقیح که میومد عکس خانوما رو کپی میکرد و ذخیره میکرد و از این جَنگولک بازیا و خلاصه نقش شیطان رجیم رو بازی میکرد. از اون به بعد هی به خانوما تذکر داده میشه که مبادا از  خودتون عکس بذارین چون وقیح میاد عکساتونو ذخیره و کپی میکنه😁

❌❌❎❌❌❎❌❌❎❌❌❎ من میگم وقیح ساخته و پرداخته و حتی از خودِ عواملِ بعضی از افرادِ دلواپسِ خودجوشِ هم ...

دقيقا

همون اولا تو ذهنم اين اومد

اخه عكس به چه كارش مياد اين همه عكس تو اينستا و تل ريخته مگه دهه ٦٠-٧٠ هست كه مردم از عكس گذاشتن بترسن الان عكس ميزارن كه پخش بشه بيشتر و وقيح  خودش تو اين معروفيت تاثير به سزايي داره

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟