2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

147 بازدید | 10 پست

دیگه خسته شدم از بس برادر شوهرم بیخیال و تن به کارنمیده و همش دنبال رفیق بازیه و اونوقت 

پول بنزینش با ماست 

مسافرت میره زنگ میزنه باید پول بزنیم براش 

ماشینش بیمه نداره باید بیمه کنیم 

بدهی داره باید بدیم 

هر وقت بگه پول باید بدیم 

خسته شدم بریدم 

اونوقت نوبت شهریه من بشه شوهرم میناله که زیاد ندارم در صورتی که شهریه من مثلا ۶۰۰ و ایشون چند وقت قبلش ۵۰۰ داده داداشش و اونم ب رو خودش نمیاره  و اینم میگه خب نمیشه بگیریم دیگه 

یا بهش میگه پولم بده میگه مجبورم بدمش دیگه 

دیگه اشکم در اومده میترسم زنم گرفت خرج زن و بچشو ما باید بدیم 

کمکم کنید چیکار کنم که بدون دلخوری و بحث شوهرم دیگه پولش نده 

عزیزم یا شوهر متوجه میشه یا نمیشه ،اگه متوجه هست شما بگی هم فایده نداره اگر متوجه کار اشتباهش نیست یه بار بگو ببین اثر داره با زبون خوش،هرچند که مردا اگر بدونن هم میگن با خانواده من لجی

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یا شوهر متوجه میشه یا نمیشه ،اگه متوجه هست شما بگی هم فایده نداره اگر متوجه کار اشتباهش نیست ی ...

یک بار غیر مستقیم گفتم بهش که اینجوری لطف نمیکنید بهش ظلم میکنید بهش بدتر ولی نمیدونم یعنی باید واضح تر بگم ؟

ناگفته نمونه ما خودمون کلی بدهکاریم بخاطر خونه ای که ساختیم و ماهیانه کل حقوق شوهرم میره واسه ی قسط وام و گاهی خورده کاری انجام میده که خرجمون رو بدیم ولی با این همه سختی بازم پول میده به این بی فکر 

یک بار غیر مستقیم گفتم بهش که اینجوری لطف نمیکنید بهش ظلم میکنید بهش بدتر ولی نمیدونم یعنی باید واضح ...

ببین عزیز من نمیدونم چندساله ازدواج کردی ورابطت باوهمسرت چه جوریه ینی راحت حرف میزنید زیاد حرف میزنید اگه بگی ناراحت میشه یانه،ولی یکبار در کمال احترام وآرامش بشین باهاش حرف بزن بگو هرچی که تو دلته فقط بی احترامی وتحقیر وتیکه ننداز اولشم حرفای محبت آمیز وتشگر وقدردانی از زحماتش فراموش نشه ببخشید ولی باید سر مردا رو شیره مالید

یه صلوات برام میفرستی دوست خوبم