2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

9898 بازدید | 31 پست

دوستان بابام باید عمل قلب انجام بده سه تا از رگاش گرفته. با فنر هم باز نشد. الان ده روزه بستریه فعلن عملش نکزدن کسی از نزدیکانش انجام داده خطر نداره عملش.؟خیلی نگرانم

BabyFetus Ticker

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من ۴ ماه پیش انجام داد. بیشتر مراقبت بعد عمل داره. نگران نباش.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
دایی من انجام داده سالها پیش عمل سختیه انکارش نمیکنم ولی خطر خاصی نداره فقط تا ی مدت مراقبت خاص میخو ...

ما قزوینم دکترای خوبی داره شنیدم ولی یسریا هم میگن برید تهران. شهرستان عمل کردن یا تهران؟

BabyFetus Ticker

مراقبت بعدش مهمه.من انجام دادم9سال پیش(تو19سالگی).

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ما قزوینم دکترای خوبی داره شنیدم ولی یسریا هم میگن برید تهران. شهرستان عمل کردن یا تهران؟

من مادرشوهرم تهران عمل کرد خیلی راضی بود

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
وای چقد زود دریچه بود یا رگات

رگ بود.ائورت صدری.مشکل مادر زادی بود ولی تا اون سن متوجه نشدیم آخه علایمی به اون صورت نداشتم،خیلی اتفاقی فهمیدم!!

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...