2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شبی یه دونه میخورم دکترم گفته ٣ماه قبل بارداری باید مصرف بشه

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️

يدوفوليك بخوريم اگه كم خوني داشته باشيم برطرف ميشه؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

بعدم من ١سال و نيمه دارم ميخورم ضرر داره؟؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
بعد از غذا؟

شب قبل خواب 

گلم اگ مشکل تیروئید نداری یدوفولیک بخور اگ مشکل داری بهت نمیسازه و اسیدفولیک بخور

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
گلم اگ مشکل تیروئید نداری یدوفولیک بخور اگ مشکل داری بهت نمیسازه و اسیدفولیک بخور

مرسي عزيز

نه تيروئيد ندارم اسيدفوليك قويتره؟

مرسي عزيز نه تيروئيد ندارم اسيدفوليك قويتره؟

اسید فولیک توش فقط همون اسید فولیک رو داره .یدوفولیک یعنی ید+اسیدفولیک !قبلا ب باردارا اسید فولیک میدادن جدیدا یدوفولیک میدن ومیگن ید هم واسه باردارا لازمه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اسید فولیک توش فقط همون اسید فولیک رو داره .یدوفولیک یعنی ید+اسیدفولیک !قبلا ب باردارا اسید فولیک می ...

ممنون پس خيالم راحت باشه فكر ميكردم درصد آهنش كمتره

ممنون پس خيالم راحت باشه فكر ميكردم درصد آهنش كمتره

خواهش گلم ❤