2777
2789
عنوان

حس مادری ؟؟؟

339 بازدید | 35 پست

میشه دوستای عزیز 

از حس مادریتون توضیح بدین 

کلا چه حسیه 

ارزششو داره آدم از راحتیش بگذره برا بچه بزرگ کردن ؟ 

که تو آینده بچه هر کاری دلش خواست بکنه و تو هم چندین سال جوونیت رو پاش گذاشتی 

کلا این حس چیه ؟ 

یکم به من بینوا توضیح بدین 

خیلی ممنونم ازتون 

دوستای عزیزم که همیشه به آدم کمک میکنین 

😘😘😘

من چند ساله حس مادری تو وجودمه ولی بچه ندارم😟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عااااااالی، سخت ولی لذت‌بخش

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند ساله حس مادری تو وجودمه ولی بچه ندارم😟

چرا. 

ان شاءالله خدا بهت بده

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
چرا.  ان شاءالله خدا بهت بده

فعلا خدا نمیده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین اول ار خودت وهمسرت مطمئن باش واسه بارداری مشکلی نداری..بعد اینکه سعی کن حداقل تفریح و خستگیها تو در کرده باشی  .. مثلا حداقل دوسه سال بعد اونوقت بچه ک بیاد خیلی میچسبه البته اون ی حس خاص ک گفتنی نیست باید خودت حسش کنی

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

معلومه ک ارزش داره

ذره ذره وجودت جلوی چشمت قد میکشه راه میفته زبون باز میکنه

هرروزت یه چیز جدید داری

انگار یه هدف بزرگ داری 

مثه‌ یه دونه که میکاری و همش منتظر بزرگ شدن و ثمره دادنشی

بعدم بچه رو برا این نمیاری که یه کاری برات بکنه آخر سر 

بعدم تو چه با بچه چه بی بچه بالاخره پیر میشی 

پس چه بهتر که مادر بشی و بچت و لحظه به لحظه بزرگ شدنش و ببینی

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

الان دوماه باردارم

هیچی حس نمیکنم ولی انقدر به اون کوچولو وابسته ام که الان دچار مشکل شده منو شوهرم فقط گریه میکنیم

حالم خیلی خرابه دارم دق میکنم

نمیخوام بچمو از دست بدم

وقتی بهش میگفتم فدات بشم مامان جون ضعف میکردم

وقتی اسمشو تصور میکردم فشارم میفتاد

وقتی نوزاد میدیدم دائم میگفتم کی تیر میرسه منم بچمو بغل کنم

با تموم وجود عاشقشم 

خدابرام حفظش کنه

همینطور به تموم خانومای منتظر هم این فرصتو بده حسشو تجربه کنن

منم کلا برام سواله ؟ 

چرا اینقدر این کار سخته ولی خیلی ها 

بخاطر حس مادری خودشونو تو این وضعیت قرار میدن 

منم میخواستم اونو بدونم که اون حس دقیقا چیه که اینهمه زنو بیچاره کرده؟

وقتي بچه ات همراهت نيست انگار يه تيكه از وجودت نيست، واقعا حس عجيبيه، اگه بگم از پدر و مادر كه دنيامون هستن يه درجه هم كه شده عزيزتره دروغ نگفتم،زيباترين لحظه عمر آدم لحظه ديدن بچه اش در لحظه تولده