2777
2789
عنوان

قرص فست فت

350 بازدید | 14 پست

بچه ها میخوردین چ حالی داشتین تورو خدا بگین من در عرض ۳روز ۱کیلو چاق شدم ۲روز اول خیلی گشنه بودم الان روز سوم انگار گشنم نمیکنه ولی همه چی میتونم بخورم اصلا اذیت نمیشم یچیزم بگم کسایی ک تاپیک زدن ک اینو خوردن چاق شدن ولی صورت ندارن مدل تیریپ ژنتیک من دقیقا همون مدلی ک چاق میشدم این قرصم خوردم دقیقا ا صورت چاق شدم یکی بازو نداره یا رون نداره باعث قرص نیس تیریپ هیکلش همین

چند خریدی عزیزم؟ قطع کنی باز لاغر میشی؟

من ا عطاری دوستم گرفتم ۴۰تومن ک دونه ای خریدم همشو نگرفتم ۱۴تا گرفتم ک شد۱۱ ب من گفت اینا توم شد بعدش باید یسره جوانه گندم بخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها انجیر خشک و موز پسته و بادام و گرو شیر یسره باید بخورین همیشه در دسترس باشه اصلا گشنه نباید بشین یسره نون تو دستتون باشه فقط قرص ج نمیده قرص با غذا

نمیتونم درک کنم چرا دلتون میخواد چاق بشین من که همیشه رژیمم اسکلت دوست دارم باشم  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)