سلام دوستان میخواستم بدونم من باردار بودم رفتم امتحان دادم بعدش برام مشکل پیش اومد الان دوساله نرفتم حتی سربزنم دانشگاه چجوری میشه حالا یعنی ازاول باید بخونم ؟
فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
موردی نداره عزیزم تا سه ترم برات مرخصی زایمان می زنن و یک ترم برات مرخصی معمولی که باید نصف شهریه رو بدی بعدم ادامه می دی. یکم التماس واسه اینکه نرفتی به موقع لازم داره دیگه
آخه بحث اینه که شما ۲ سال نرفتید! بحث یک شب دو شب نیست که شاید بعنوان انصراف از تحصیل در نظر گرفتن ...
وای اگه انصراف بزنن چی نمیشه درستش کرد والا بعد زایمانم هرروز پدر مادرم دعوا داشتن اخرم جداشدن بعدش بابا تصادف کرد تازه الان تونستم نفس بکشم به خودم فک کنم☹
فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
الان دوساله نرفتم یعنی موردی نداره اگه بالتماس بشه ک از خدامه حتی پولم بخان میدم ک ترم هایی ک پاس کر ...
آره عزیزم فقط برگه بیمارستان زایمانت همرات باشه . برو بگو می خواستم نامه بدم برای جلسه کمسیون . توی نامه هم شرایط رو توضیح بده.کپی برگه زایمان هم پیوست کن. اصلا هم نم پس نده را راضی هستی پول بدی بزار اونا حکمشونو بدن بعد تیر آخر در مورد شهریه صحبت کن. نترس راه میان باهات