2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌مبارکه

برای همه منتظرا ارزو کن این لحظه رو

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم فردا موعدمه

اگه پری نیاد کی تست میزنی؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اقدام اولم مرداد بود نشد،این اقدام دوم بود

ب سلامتی باشه عیدیتو گرفتی .خوشبحالت

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اگه پری نیاد کی تست میزنی؟

من ٦تا تست زدم

٣تاش مثبت شد ديروز

امروز ٢تا زدم منفي شد

اييييينقد سردرگم و داغونم كه خدا ميدونه

اگه پري نياد فردا

٢شنبه ميرم تيتر ميدم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
اقدام اولم مرداد بود نشد،این اقدام دوم بود

چقد با فاصله اقدام کردی جالبه برام 

یه سوال بپرسم استارتر شما و هر خانومی که میدونید راهنماییم کنید 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

من ابان ماه دو بار پریود شدم ..چطوری موعدمو تشخیص بدم ؟!؟ کدوم پریودی رو ملاک قرار بدم اخه گیج شدم 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده