2777
2789
عنوان

بخدا آدم باور نمیکنه

395 بازدید | 36 پست

آبجیم دوستش پارسال عروسی کرده پانزده سالشه امروز آبجیم زنگ زد گفت دوستش چند وقت بوده با شوهرش مشکل داشته حامله بوده دعواشون شده شوهر اشغالش بالگدزده تو شکمش بچش سقط شده بعد خانواده دختره نمیرارن بره خونه شوهرش میگن طلاقشو میگیریم ازت اینم چند روز بعد میره خونه پدرزنش کسی نبوده دختره با مادرش خونه بوده اینم با اسلحه دختررو بزور میبره تو ماشین دختره هم از تو ماشین فرار میکنه این از خدا بیخبر شش تا گلوله میزنه بهش فرار میکنه الهی بمیرم الان بیمارستان دکترا گفتن شاید فلج بشه چون دوتا تیر به پاهاش خورده بقیه همه به جاهای دیگه بدنش دعا کنید خوب بشه اون روانی رو هم بگیرن

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه گنگستری!

خدایا شفای عاجل عنایت فرما، صلوات محمدی پسند

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
با ۶ تا گلوله چجور زنده مونده😐

حتما 4 تاش به در و دیوار خورده یا هم ساچمه ای بوده 😂😐

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

😟😟

بچه پونزده ساله چه بدبختیایی که نکشیده

مرسی از خانوادش که ایقد زود شوهرش دادن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

😨😨خدا رحم کنه،به جوونیش!!البته به نوجوونیش!!😞

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱