2777
2789
عنوان

نبات های خوشگل خوشگل لاکچری ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 39 پست

استارتر افرین خیلی هنرمندی

ولی یه جعبه نباتم سفارش بدیم اینترنتی؟خب تو مغازه ها هست.من فکر کردم میخواین یاد بدین

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازینا تو جهیزیه م داشتم فقط رنگ بود مزه نداشت ینی میذاشتیش تو چایی رنگش میرفت و مزه نبات معمولی میداد 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
استارتر خیلی هنرمندی دستت طلا اما این نبات ها فقط شیک هستن برامنم از مشهد سوغات اورده بودن اصلا ...

کاش برا منم اورده بودن میخوردم انقدر هلاکشون نبودم😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ازینا تو جهیزیه م داشتم فقط رنگ بود مزه نداشت ینی میذاشتیش تو چایی رنگش میرفت و مزه نبات معمولی م ...

ن عزیزم اینا رنگ نیس روش نعنا هست و بقیه چیزا به صورت طبیعی روشه گل گاو زبون و اینا با اون رنگیا فرق داره اینا گیاهی هست

چه خوب😍 قيمت هم لطف ميكني؟ طعم هاي انتخابي هم ميزنين؟مثلا بخوايم نعنايي حذف بشه

بله عزیزم هر طعمی بخواهید میزنیم به این شماره تو تله پیام بده ۰۹۹۰۳۲۹۰۲۵۸