2777
2789
عنوان

بچه داری

136 بازدید | 13 پست

واسه زایمانم تنهام مامانم تازه عمل کرده و میدونم نمیتونه بیاد کمکم با خونواده شوهرمم اصلا راحت تیستم واسه زایمان و بچه داری

تروخدا هر تجربه ای راجب بچه داری دارین بهم بگین من حتی پوشک کردنم بلد نیستم

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

یه پرستار بگیر

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

هنوز ک‌خیلی وقته داری گلم‌ ان شالله امانتون بهتر میشه میاد حداقل کنارت میشینه بهت میگه شما انجام بدهد

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز ک‌خیلی وقته داری گلم‌ شاید مامانتون بهتر شد اومد

عمل سختی کرده دکتر تا مدتها منع اش کرده که کاری بکنه خودمم دیگه دلم نمیاد بهش بگم بیاد پیشم

عمل سختی کرده دکتر تا مدتها منع اش کرده که کاری بکنه خودمم دیگه دلم نمیاد بهش بگم بیاد پیشم

ان شالله زودتر حالشون خوب بشه راست میگن دوستان یا پرستار بگیرین یا از خونواده شوهرتون کمک بگیرین چند روز ک باشن خودتون یاد میگیرین 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

حتما حتما تا 40روزگیش کمک میخوای.من اگه مامانم نبود واقعا هم کم میاوردم هم افسردگی شدید میگرفتم

البته بستگی ب بچه هم داره.بچه من خیلی خیلی بد اروم و بد خواب بود

دعا کن بچت اروم باشه

ان شالله زودتر حالشون خوب بشه راست میگن دوستان یا پرستار بگیرین یا از خونواده شوهرتون کمک بگیرین چند ...

این کلاسای بارداری وه میزارن اینارو آموزش نمیدن؟مثلا چطور شیر بدم چطور بچه رو نگه دارم یا هر کار دیگه ایو

این کلاسای بارداری وه میزارن اینارو آموزش نمیدن؟مثلا چطور شیر بدم چطور بچه رو نگه دارم یا هر کار دیگ ...

یاد میدن تازه تو بیمارستانم بهتون اموزش میدن عزیزم ک چطور بچه رو نگهداری و شیر بدی 

یاد میدن تازه تو بیمارستانم بهتون اموزش میدن عزیزم ک چطور بچه رو نگهداری و شیر بدی 

مرسی ممنونم😍

یک کتاب هست به نام من و کودک من که نویسنده اش دکتر جواد فیض از اساتید و پزشکان متخصص کودک دانشگاه اصفهانه. کتاب بسیار خوبیه. تمام جزییات نگهداری از نوزاد مثل شیردهی، پوشک،:حمام،؛تغذیه، رفتارهای کودک در سنین مختلف، بیماری های مختلف و ...را آموزش میده. حدود 800 صفحه است. به من خیلی کمک کرد. چون من هم مادرم نمی تونست برای زایمانم بیاد (ایران نیستم) از این کتاب خیلی کمک گرفتم. زایمانم هم طبیعی بود و از فردای زایمان خودم کارهام را راحت انجام می دادم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یک کتاب هست به نام من و کودک من که نویسنده اش دکتر جواد فیض از اساتید و پزشکان متخصص کودک دانشگاه اص ...

وای چه خوب ممنونم ازتون امیدوارم بتونم میداش کنم

سلام دوستان خوبین ؟ یه خبر توپ که خودم نتیجشو تضمین میکنم

بچه من بعد از یکسال زبان انگلیسی رو یاد گرفت و تو تنهاییش به انگلیسی حرف میزنه و بازی میکنه بدون اینکه کلاس حضوری ببرمش تو این شرایط الانم داره هنوز ادامه میده چون با بازی ، خلاقیت و کاردستی یاد میگیره زبان رو خیلی ها ازم پرسیدن چیکار کردی؟ من با کلاس مجازی تو یکسال معجزش رو دیدم حتی بعد یک ترم هم عالی جواب داد که داره پیشرفت میکنه و خودمم کلی لغت و جمله در کنارش یاد گرفتم و برای بچه های 2 سال تا 9 سال عالیه چون فامیلهای من هم نتیجش رو دیدند باورتون نمیشه!!(بچه های 2 تا 9سال به خاطر اینکه هنوز چندان مدرسه نرفتند ، ذهنشون مثل لوح سفیده و  زبان رو مثل اب خوردن جذب میکنند و اصلا قابل مقایسه با ذهن مشوش ما بزرگتر ها نیستند) اونم فقط با دوره ی 8 جلسه 75 هزار تومنی که هر جلسش حدود 9 هزار تومنه یعنی مفته  (تازه تضمینی) چون مدرسش عاشق بچه هاست و همیشه میگه باید تو این اوضاع هزینه مردم رو کاهش داد و خیلی خانومه وگرنه کلاس های مجازی،180 و  300 هزار تومنی به بالا همه جا زیاده تازه اونم نه با روش این خانم خبره جوون که کافیه یه بار اعتماد کنین  :):):)  

مدرکش و همه چیزش هم معلومه و بهتون نشون میده و تو یه اموزشگاه معتبر تحت نظر انگلستان هم توی ایران کار میکنه و با جوون بودنش 10 سال سابقه داره و تازه پیج زده.

تازه با داشتن بچه دوزبانه میدونید چقدر به افرادیکه میخوان برن خارج از ایران کمک میکنه و امتیاز عالی برای خروج هستش؟؟!!  

یعنی حاضرم قول بدم که بعد 1 سال با صبر شما یکدفعه یه بچه دوزبانه دارین که کلی کلاس برای مامان و باباش و خودش داره اونم با لهجه خوب انگلیسی

من شوهرم اول مخالفت میکرد با این کلاس مجازی ولی بعدش که معجزشو دید اونم به همکارهاش که بچه داشتند میگفت.