2777
2789
عنوان

هیچکس مث من نیست

200 بازدید | 29 پست

ازخودم بدم میاد زندگیم خیلی خوبه یه مشکلات جزیی داشتم خداروشکر برطرف شد درحصرت بچه بودم خدابهم بچه داد شوهرم خوبه وضع مالی مونم بد نیس ولی من خیلی بدشدم الان چندماهه که نماز نخوندم شوهرم خیلی سعی کرد ولی تنبل شدم یعنی عادت کردم بنخوندش حس میکنم بدجنس شدم احساس میکنم ادم کثیفی شدم اما خدا هنوزم تنهام نزاشته و هرچی میخوام بهم میده من لیاقت ندارم ازخودم حالم بهم میخوره چرا نمیتونم عوض شم؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو تو دلتم شکر کنی و ستایش کافیه خدا اونقدرام سختگیر نیس ک شما انقدر خودتو عذاب میدی

خدا یه وظیفه ای به ما سپرده اونم شکر گذاریش از طریق نماز خوندنه احکام و به نفع خودتون نکنین و توجیح نکنین نماز نخوندنم مثل انسان نبودن و دروغ یه گناهه

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
چرا میگی لیاقت نداری؟

چون خدا همه چی بهم داد ولی من نمیتونم نمازبخونم قبلا میخوندم اما الان نه

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

خدا یه وظیفه ای به ما سپرده اونم شکر گذاریش از طریق نماز خوندنه احکام و به نفع خودتون نکنین و توجیح ...

منم اینو میدونم اما هروقت میخوام بخونم یه کاری دارم اگه هم بیکارباشم میگم بعدا وای که چقد من بد شدم 

منم مثل توعم

خدا تو اوج خوشی از اون بالا پرتم کرده پایین😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

خوب عزیزم چرا تنبلی میگنی؟تا صدای اذانو شنیدی بدون که خدا داره صدات میزنه .چطور میشه که جواب نداد ؟با خودت قرار بذار که تا صدای اذانو شنیدم هر کاری دارم بذارم کنار.چون این دنیا برای هیشکی نمیمونه و فقط اعمالمونو با خودمون میبریم