2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 66 پست

من اتفاقا از این کارا خوشم میاد.چون دیگران خودشون دارن بهم میفهمونن ک چجوری باخودشون رفتار کنم.

اوایل خیلی برام مهم بود ولی چندسالیه ک سعی میکنم در حد نرمال رفتار کنم.واقعا هم اینجوری ارامشم بیشتره.

توقعاتتو از همه کم کن اینجوری نسبت به دیگران از جانب خودت وظیفه ای  گردنت نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جاری که فامیل نمیشه برای چی ازش توقع داری؟؟؟

لین حرف از کجا اومده که جاری فامیل نمیشه؟؟اتفاقا فامیله

استاتر اصلا برات مهم نباشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
آخه عزیزم یه اخلاقی ک داره اینه ک توی همه چی زندگیت دخالت میکنه حتی سر حامله شدنت،یبار خاستم قشنگ بر ...

من دوتا جاری دارم یکیشون که چشم دیدنمو نداشت شمارشو پاک کردم حتی برادرشوهرمو بلاک کردم.راحت.تو هم پاک کن .اگر حرفی زد و متوقع بود بحث زنگو اینا شد بگو شمارت پاک شده ندارمش.یعنی داعون میشه ها همین براش بسته.من واسه تنها چیزی که تو زندگی لحظه ای بهش فکر نمیکنم و مهم نیست برام جاریه.

من اتفاقا از این کارا خوشم میاد.چون دیگران خودشون دارن بهم میفهمونن ک چجوری باخودشون رفتار کنم. اوا ...

منم بخدا خیلی سادگی در آوردم.خیلی،

اهل تلافی هم اصلا نیستم،ولی انقد بخدا اذییتم کرده دوس دارم حالشو بگیرم.

منم بخدا خیلی سادگی در آوردم.خیلی، اهل تلافی هم اصلا نیستم،ولی انقد بخدا اذییتم کرده دوس دارم حالشو ...

اصلا فکرت رو درگیر نکن

با همسرت عاشقانه زندگی کن و همیشه خوش باش از هزاران بار تلافی براش بدتره 

والامن پارسال سقطداشتم جاریمم میدونست اینقدحالم بد بود دریغ از یه تماس بعدسقط من فهمیدیم جاریم حاملست وازماپنهون کرده من سریع بهش زنگ زدم وتبریک گفتم بعدمن امسال حامله شدم دریغ از یه تماس باورکن اصلن ب روشنیاوردم گزاشتم پای. بی عقلیش هرچندک 11سال ازم بزرگتره ولی مهم نیست دیگه اخلاقش اینطوریع

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
اصلا فکرت رو درگیر نکن با همسرت عاشقانه زندگی کن و همیشه خوش باش از هزاران بار تلافی براش بدتره&nbs ...

واقعا هم همینه صب به همسرم گفتم از این ب بعد با هرکی مثل خودش رفتار میکنم آخه من خیلی زود باهمه خوب میشم.واقعا تصمیم گرفتم اینو از زندگیم پاک کنم.

منم بخدا خیلی سادگی در آوردم.خیلی، اهل تلافی هم اصلا نیستم،ولی انقد بخدا اذییتم کرده دوس دارم حالشو ...

دقیقا جاری منم همین رفنار رو داره با بقیه تو خونه مادرشوهر من خوبه به من ک میرسه باد دماعش میکنه.من برام اصلا مهم نیس .همین ک ارامشو ازش میگیرم و مثل اسپند بالا پایین میپره دلم قنج میره.جدیدا باهاشن مث خودش  شدم.یه سلام و علیک و یه خداحافظ.بابقیه هم گرم میگیرم.

دقیقا جاری منم همین رفنار رو داره با بقیه تو خونه مادرشوهر من خوبه به من ک میرسه باد دماعش میکنه.من ...

واقعا هم همینه میاد خونه فامیلای همسرم به همه دست میده بجز من.خب ک چی؟انقد لجم میگیره

اون وقت از این جاری توقع زنگ زدن داری آیا؟؟😕😕

نشون فهم و شعورش بود ک فهمیدم اصلا نداره الانم دو روزه اومدم خونه حتی باز به خونمونم نزنگیده ک زنده اومدی یا مرده اوندی.