2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 62 پست

بخدا مریضه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متنفرم از این اخلاق مزخرف

الان میخواد بگه منم هستم یه خودی نشون بده الان کلش باد داره ادعاش میشه

چار روز دیگه درس میشه فعلا با این اخلاق مزخرفش مدارا کن یه مدت

شوهر منم اوایل عروسیمون میگفت خونه مادرت میری بهم پیام بده بگو بعد برو

منم از همون اول گفتم بمیرمم نمیگم

بعدها فهمیدم مادرش یادش میداده

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

بذار مامانت بهش بگه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

بیرون رفتنمون کمتر از یه ساعت شد  چه لزومی داره خبر بدم  مگه خودش خبر میده لحظه به لحظه ...

یه چیزی رو بدون اگه از الان عادتش بدی به این مدل تا آخر عمر باید اذیت بشی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چیکار کنم درست شه

شوهر من تا دوسال بعد ازازدوتج همینطور بود واسه من میگفت با مامانت یا مامان منم نرو جایی فقططططط با خودم .اما الان اصلااا کاری نداره حتی شغلش جوریه اکثرا سفره منم به خاطر مدرسه پسرم و باشگاه خودم گاهی دک بار یا سه بار میرم بیرون خرید خونه هم با منه حتی زنگ نمیزنه بگه کجا رفتی کی اومدی فقط تو سفر باشه اخر شب باهم حرف میزنیم من بهشمیگم مثلا امروز فلان جا رفتم میگه باشه مواظب خودت و بچه ها باش

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

طبیعی که نیست اما سعی کن از الان مشکلاتت رو خودت حل کنی نه اینکه دیگران رو دخالت بدی تو زندگیت ، یکم تحقیق کن ببین باید چکار کنی تو این نت به جز این سایت ، چیزای دیگه هم هست که خیلی میتونه کمکت کنه ، یا برو پیش ی مشاوره که بهت بگن چطوری مقابله کنی اما مامان نه چون هر چی باشه مادرت هست و طرف تو رو میگیره نمیتونه کنترل داشته باشه که از طرف شوهرت به این موضوع نگاه کنه .