2777
2789
عنوان

من برگشتمممممم😍

110 بازدید | 10 پست

چند ماهی بود قطع دسترسی شدم. 😁 دستم به جایی بند نبود تاتو اینستا با خواهش از ادمین تونستم دوباره برگردم....

اصن منو یادتون هست؟🤣

به هر حال دوشنبه میرم برای سزارین سومم. بیمارستان لاله

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

سلام عزیزم خوش اومدی صفااوردی ❤❤

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه سوم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
با اجازتون

صاب اجازه ای خانوم،،خیلی همـ خوب،،،به سلامتی😍

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
با اجازتون

بسلامتی خوش بحالت مادر3تابچه میشی اوناچی هستن سومی جنسیتش چیه؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
دوتا دختر دادم و سومی پسره

اااخی خداروشکرکه بچه هات جورشدن انشالله بسلامتی بدنیاش بیاری وبغلش کنی