2777
2789
عنوان

باردارم یانه؟؟

174 بازدید | 27 پست

سلام دوستان خوب هستید؟؟

دوستان من دوساعت قبل پریودنزدیکی داشتم که بدون محافظت بود اومدم اینجاسوال پرسیدم قرص اورژانسی بخورم گفتن نه نخور باردارنیستی چون دوساعت بعدباردارشدی..بعدازاینکه پریودم تموم شددوباره نزدیکی بدون محافظت داشتم ولی فرداقرص اورژانسی خوردم ..بایدپریودمیشدم بخاطرقرص اورژانسی که فعلانشدم..واینکه حالت تهوع دارم کمردرد سردرد.پادرد.دورنافم گاهی وقتاکشیده میشه..۱۲اذروقت خودپریودمه .امروزبی بی چک زدم منفی بود ایاممکنه باردارباشم؟؟میشه هرکی تجربه داره بهم بگه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

علایمت ک میگن هستی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

قسمت اول که گفتی دو ساعت قبل پری ... خوب اون اصلا هیچ خطری نداره و کلا تمامه داستانش

ولی بعد پری  کلا زمانی هست که بدن در اماد ه ترین حالت برای بارداریه و قرص اورژانسی 100% مانع بارداری نمیشه 

و اینکه تا 12 اذر خیلی مونده و بی بی چک الان درست نشان نمیده 

باید بگم که ممکنه باردار باشی و ممکنه نباشی ... نمیشه 100% نظر داد 

باید صبر کنی 

در ضمن شما که اینقدر از باردار شدن میترسید بهتره یک روش مناسب برای جلوگیری استفاده کنید تا اینقدر استرس نکشید

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .