2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ و نگینی درشت خورد میکنی پیاز و تفت میدی مرغ و میریزی توش یذره باشعله کم تفت میدی که بپزه بعد ادویه میزنی و رب میزنی اگه دوسداشتی سیب زمینیم سرخ کن بریز توش بعد مواد و بریز تو برنج بپزه البته سیب زمینی و دیر بریز چون پختس له میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

برنج رو خیس میکنیم 

بعد یه پیاز تو روغن تفت میدیم و نمک و ادویه میزنیم اگه بخوای خیلی قرمز بشه یه قاشق رب هم تفت میدی 

گوجه رو هم رنده میکنی و اضافه میکنی 

بعدم برنج رو میریزی و یه مقدار خیلی کمی آب چون گوجه خودش آب میندازه 

آبش که کشیده شد درشو میبندی میزاری دم بکشه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

پیازو رنده ریز کن سرخ کن گوجه هم رنده کن بریز توش....  زرچوبه فلفل سیاهو نمک و من یه زره زعفرونم میزنم یه دونم گالی بلانکا گوشت میریزم توش  بعدشم برنج از قبل خیس خورده و سیب زمینی های ریز شده مربعی رو میریزم داخلش یه مقدار اب میریزم سرش به صورت کته درست میکنم البته داخل گوجه هم خیلی کم رب میزنم برای رنگش

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

پیاز داغ درست کن زردچوبه بریز گوشت چرخ کرده بریز نوش تفت بخوره گوجه رنده شده بریز  و سیب زمینی نگینی ریز خرد کن یکمی اب بریز توش درشو بذار ابش در حدود یه لیوان باشه زیرشو کم کن بپزه حالا تو یه قابلمه دیگه برنح و بپز کته کناب برنج که تقریبا داره تموم میشه مواد استانبولی بریز مواد استانبولی هم نباید اب داشته باشه دیگه یه هم کوچیک بزن زعفران بزنی هم خوبه دیگه دم کن اگه اب داشته باشه برنج یا اب مواد استانبولی برنجت خیس میمونه.میچسبه و شفته میشه اگه بجای گوجه رب زدی کم بزن بیشتر با زعفران رنگ بده

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
استانبولی که باگوشتریز و رب و لوبیا سبزه اونو میخوام 

پیاز و رنده کن گوشت چرخ کرده بزار تف بخوره . لوبیا سبز و هویج هم تف بده قاطی گوشتها کن . نمک زردچوبه و رب خوب تف خورد این سس رو بریز لابه لایه برنج تا دم بکشه

استانبولی که باگوشتریز و رب و لوبیا سبزه اونو میخوام 

برنج و دوساعت خیس کن بانمک پیاز و تفت بده گوشت و ریز خورد کن بریز توش نمک فلفل زرد چوبه تفت گرفت رب بزن بزار یساعت ونیم دوساعت بپزه یذره پودر دارچینم بریز بعد یرب اخر لوبیا رو اضافه کن یذره باگوشت بپزه ابش که کشیده شد خاموش کن برنج و اب کش کن لابلای برنج مواد بریز دم بزار

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

ما اینجوری درست میکنیم

اول برنج رو خیس میکنیم برا کته

بعد سیب زمبنی و گوجه فرنگی نگینی خرد میکنم میریزم تو برنج نمک به اندازه 

میذارم بپزه و دم میکنم

اصلا هم روغن نمیریزم فقط کره هست که این غذا رو خوش طعم و خوشمزه میکنه