2821
2789

سلااااام من لنااااام✋26 سالمه💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💛💙💜❤💚

مجردی عشقه... 😍😍😍😍

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلااااام من لنااااام✋26 سالمه💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💛💙💜❤💚

تو ک عشقی لنا نیستی😘😅

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
از وقتی دوستام مزدوج شدن تنها شدم شمام حس تیناری دارین گاهی فکر می کنم از جامعه همسن و سال هام رونده ...

چ ربطی داره؟ 

هرکس ی سرنوشتی داره... چقدر تحصیلات داری؟ سرتو گرم کن... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
تو ک عشقی لنا نیستی😘😅

قربونت برم... عاشقتم که😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

چ ربطی داره؟  هرکس ی سرنوشتی داره... چقدر تحصیلات داری؟ سرتو گرم کن...

ارشد دارم خودمو کشتم کار پیدا کنم نشد برا دکترا خوندم دوسال ولی اون چیزی که می خوام قبول نشدم 

قربونت برم... عاشقتم که😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

فداتتتتتتتتت نفس😘😍😍😍😍😚😙😗

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز