2777
2789
عنوان

تولد 🤗🎂

144 بازدید | 14 پست

فردا تولد داداشمه 😎

و قراره فردا خالم اینا بیان اینجا

بنظرتون برا فردا تدارک ببینیم؟  یا خودمانی باشه؟ 

بنظرتون لباس ایناهم بپوشم؟ چی بپوشم؟ 

اینم بگم من با پسرخالم دوستی میکنم ولی فعلا رابطمون خوب نیست بخاطر یه مسئله امروز میشه سه روز ک باهام حرف نمیزنه تلفنی ولی وقتی میبینیم همو در حد سلام و خوبی هس حرف زدنمون

اهنگ اینا هم بزارم؟ 

من چجوری باشم این وسط رفتارم و طرز برخوردم باهاش؟ 

من ک میگم خشک شم بشینم یه کنار واصلا هم نرقصم و اینا 😒

میخوام همینجوری ک ناراحتم باشم سرمم پایین بگیرم و اصلا حرف نزنم

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد بگیری ناراحت باشی جور درنمیاد

اره ولی زیادیم حالم خوش نیس ک بخوام ناراحت نباشم

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

ن اتفاقا باید شادو شنگول خوش بگذرونی.. 

اره کیک بگیر داداشتو سورپرایز. کن.... لباس خوشگل بپوش.. خودتو خوشگل کن.. 

همیشه خودتو دست نیافتنی بدون... بزار اون اگه دوستت داره بیاد اشتی کنه... قهرو قیافه نگیر .. بی تفاوت.. فقط روی داداشت تمرکز کن که خوشحال شه.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
هیچوقت جلو یه مرد نشون نده ناراحتی من وقتی با شوهرم بحث میکنیم الکی خودمو میزنم ب سرخوشی انقدر حرصش ...

واقعا؟ 

منم نمیدونم چ کنم اخه اونقدرم حالم خوش نیس ک بخوام تظاهر به خوب بودن بکنم 

اون موقع نمیگه پس چقد بیخیاله و احساس نداره 

من میخوام دلش بسوزه به حالم اینجوری باهام اشتی کنه

ن اتفاقا باید شادو شنگول خوش بگذرونی..  اره کیک بگیر داداشتو سورپرایز. کن.... لباس خوشگل بپوش. ...

اینم بگم مقصر این رفتارش منم 

اتفاقا خیلی خوشحال باش لباس شیک بپوش شاد باش برقص داداشت رو مدام ببوس بزار حسودیش بشه  الان ۵ ساله داداشم بامن قهره 😢😢😢

حاظرم جونمو بدم براش پس خوش باش چون سالی یکباره هر روز تولد نیست اصلا شاید پسر خالت نیومد

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
اتفاقا خیلی خوشحال باش لباس شیک بپوش شاد باش برقص داداشت رو مدام ببوس بزار حسودیش بشه  الان ۵ س ...

ن میاد 

ولی اینجوری میکنم 

اینم بگم مقصر این رفتارش منم 

اگه ناراحتش کردی همین امروز برو از دلش دربیار فردام تولدتو بگیرو خوش بگذرون...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
واقعا؟  منم نمیدونم چ کنم اخه اونقدرم حالم خوش نیس ک بخوام تظاهر به خوب بودن بکنم  اون م ...

اصلا اصلا حس ترحم و دلسوزی برا خودت نخر همیشه نشون بده بدون اون هم خوشبختی اینجوری همیشه دنبالته هیچوقت احساس ضعف از خودت نشون نده ک ضرر میکنی

اگه ناراحتش کردی همین امروز برو از دلش دربیار فردام تولدتو بگیرو خوش بگذرون...

همین پنجشنبه خونشون بودیم باهاش حرف زدم ولی خیلی ناراحته اخه بار اولمم نیست اون موقع قول دادم ک دیگه نمیکنم ولی باز کردم ولی خیلی پشیمونممم

دیروزم اونا اینجا بودن ولی بازم در حد سلام و خوبی حرف میزنیم

واصلا سه روزه تلفنی حرف نمیزنیم

میدونم میخواد تلافی کنه

ولی تولد خوش میگذرونم بخودم

اصلا اصلا حس ترحم و دلسوزی برا خودت نخر همیشه نشون بده بدون اون هم خوشبختی اینجوری همیشه دنبالته هیچ ...

باشه

فردا شادترین دختر این دنیا من میشم 

خب اگه مقصری ک رفع سوتفاهم رو بکن هیچوقت اندازه سه روز کشش نده چیزی رو

من باهاش حرف زدم ک تموم شه

ولی اون میخواد تلافی کنه این رفتارمو

حق داره