2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

✳️ شرایط ویژه و مدت محدود عملهای لازک و prk به شرح زیر میباشد:

🔹هزینه کامل شامل عکس قرنیه ومعاینات وعمل مبلغ 1.95میلیون تومان(یک میلیون ونهصد و پنجاه هزار تومان ) باتخفیف 55درصدی  انجام میشود  

🔹تخفیفات با یکی از بیمه های تامین اجتماعی ، سلامت ، بیمه روستایی ، بیمه نیروهای مسلح و بیمه های دیگر می باشد

🔹 در صورت داشتن بیمه تکمیلی علاوه بر تخفیف فوق ، بعد از عمل هم برای بیمه تکمیلی نامه داده میشود.وحدود 1.4میلیون تومان هم از بیمه تکمیلی میتوانید دریافت نمایید

🔹 بعد از عمل عینک آفتابی استاندارد uv 400 رایگان داده میشود

🔹 قیمت تعرفه آزاد 4.4  میلیون تومان برای دوچشم میباشد

🔹نوبت دهی  وعکس ومعاینات وعمل کلا در یک روز وطبق تاریخهای زیر میباشد :

🔸صبح پنجشنبه 8 آذر

🔸صبح پنجشنبه  15  آذر

🔸صبح پنجشنبه  22  آذر

🔸صبح پنجشنبه  29  آذر

🔹برای رزرو نوبت دهی میتوانید اسم وشماره همراه را همراه با تاریخ انتخابی فوق برای شماره همراه ارسال نمایید

🔹 مراحل معاینه وعکس وعمل تماما در یک روز واز ساعت 8صبح انجام می شود. وبعد از عمل بیمار ترخیص می شود.

🔹عمل لازک چشم بصورت بیحسی وبه مدت پنج دقیقه انجام میشود.

🔹 عمل دربیمارستان فوق تخصصی خصوصی تهران (بیمارستان تریتا ) در محدوده دهکده المپیک تهران و بادستگاه های پیشرفته آلگرتو آمریکایی وتوسط چشم پزشکهای بالای 15سال سابقه جراحی انجام میشود.

🔹توجه :برای برخورداری از تخفیف 55درصدی ، فقط با شماره 09192586356 هماهنگی نمایید

وای بر عکس منکه که تو دوران دوستی با شوهرم دلم میخواست بوسم کنه روز عقدم دوست داشتم زودتر شب بشه بری ...

وا خوراک شما چیه  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

اینطوری باشه نمیگه با حیاس ها چند وقت دیگه سرد میشع میگه دیوونه اس .سعی کن راحت باشی کم کم حل میشه 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
بچه هاااا گزارش میزنید لطفااا https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183746/لنت-ترمز-ازرا-و ...

وای تو هنوز نفروختی ....به پراید میخوره بده من  

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
وای بر عکس منکه که تو دوران دوستی با شوهرم دلم میخواست بوسم کنه روز عقدم دوست داشتم زودتر شب بشه بری ...

کافور بخور عزیزم😂😂😂😂😂

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤