hiddenmersad مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5714 عنوان آزمایش خون 96 بازدید | 7 پست سلام روز ۱۷ سیکل هستم آزمایش خونم این بود:۰/۰۱ ممکن بخاطر اینکه زود رفتم اینجوری باشه و بعد بره بالا؟آخه همیشه کاملا ۰ بود خدایا مرسی 1397/09/03 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hiddenmersad مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5714 اره .. من اینجور بودم واقعا؟؟چه موقع بود که آز دادی؟عدد بتا چند بود؟ خدایا مرسی
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 چه خبرهروز ۱۷ سیکل نهایت تخمک گذاری انجام شدهاگه هم لقاح پیدا کرده باشه در حال تقسیمه هنوز وارد رحم نشده که هورمون بارداری ترشح بشهچرا صبر نمیکنید؟🙄🙄🙄 فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فانوس۲۱m عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1286 واقعا؟؟چه موقع بود که آز دادی؟عدد بتا چند بود؟ فک کنم ۱هفته قبل تاخیر بود.. دقیق یادم نیس عددش چن بود ولی حتی مشکوک ب بارداری هم نبود.. بی بی چک هام همه مثبت ازمایش دوتا دادم منفی.. دیگ گذاشتم روز تاخیرم رفتم یجا دیگ ازمایش دادم مثبت بود تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 عزیزم یه مطالعه درباره سیکل ماهیانه و تخمک گذاری و لقاح و لانه گزینی داشته باش فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
hiddenmersad مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5714 چه خبره روز ۱۷ سیکل نهایت تخمک گذاری انجام شده اگه هم لقاح پیدا کرده باشه در حال تقسیمه هنوز وارد ... چون خسته شدم دیگه از بس صبر میکردم امیدوار میشدم امیدم نا امید میشد خدایا مرسی
hiddenmersad مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5714 عزیزم یه مطالعه درباره سیکل ماهیانه و تخمک گذاری و لقاح و لانه گزینی داشته باش من حتی روز دقیق تخمک گذاریمم دارم عزیزم.ن یاز به مطالعه نیست خدایا مرسی