2777
2789
عنوان

از زندگی

70 بازدید | 13 پست

متاهلیتون راضی هستید یا همش میگید کاش الان مجرد بودم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نه راصیم مجردی چیه  

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همیشه میگم کاش مجرد بودم :))) کلا اونایی که مجردی بهشون خیلی خوش گذشته هی دوست دارن برگردن به او ...

ینی الان راضی نیستی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
خداروشکر خوبه.کاری بهم نداره.البته اگه بقیه اجازه بدن

خداروشکر

آزادی ،نداشتن مسیولیت،و....

منم ازهمینش میترسم متاسفانه ک نتونم از پسش بربیام

ازچ نظر میگی

ازهمه نظر مجردی به چ درد میخوره اخه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢