2777
2789
عنوان

سیرترشی😍😍😍

131 بازدید | 5 پست

5کیلو سیر خریدم دیشب تو اب خیسوندم بعد قشنگ شستم پوستاشو نکندم بعضیاش حبه شده اما پوست داره..چجوری یه سیر ترشی خوشمزه درست بکنم؟؟یه چن ماه پیش یکم درست کردم تلخ شده..میخام این خوشمزه بشه .راهنماییم بفرماید ممنونم

سیر رو بریز تو ظرف مورد نظرت که اگه شیشه باشه بهتره, بعدش سرکه بریز روش, بعدم نبات و بذار با کمی اب بجوشه تا غلیظ شه, یکمم از اون بریز سر هر شیشه میتونی شیره خرما هم بریزی یه قاشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سرکه رو ک جوشوندی بزار خنک بشه...بعد نمک بزن بهش و برای هر دبه مثلا ۳ کیلویی ۴تا قاشق شیره انگور بریز توش....یا شیره نداشتی دو سه تا دونه خرما بنداز...من اینجوری درست میکنم عالی میشه...

اگرم میخوای زود دست بیاد بریز تو قابلمه سیر هارو بزار ی جوش ۱۰ دقیقه ای بزنه توی سرکه و اینات....بعدم حتما باید یخچال بذاریش اگه میجوشونی سیر رو

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
سرکه رو ک جوشوندی بزار خنک بشه...بعد نمک بزن بهش و برای هر دبه مثلا ۳ کیلویی ۴تا قاشق شیره انگور بری ...

نه سیر رونمیجوشونم..سرکه حتما باید جوشیده بشه؟؟بعد اینکه سرکه خنک شد بریزم رو سیر ها؟