2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

996 بازدید | 76 پست

سزارین خیلی خوبه. همه خانومای فامیل ما بعد از مادرم دیگه طبیعیبچه نیاوردن. چون مادرم مرده و زنده شده.

همشونم راضین که سز شدن و هیچ عوارضی هم ندارن. زن دایی هام یکی بیست سال پیش و یکی 15سال پیش سز شدن. البته بچه دومشون هم با سزارین به دنیا اومده و خاله هام و .... هیچ عوارضی ندیدن و شکمشون هم قلمبه نمونده اما مادرم شکمش قلبمبه مونده. 

باز چرا طبیعی میرن بعضی خانوما؟دردش زیاده که!

نهال خانوم مامانی عاشقته

برا همه یجور نیست

این‌که زایمان طبیعی عوارضش کمتره بر هیچ‌کس پوشیده نیست

و سزارین یه جراحی هست و ریسک هایه خودشو داره

هر کس باید شرایط خودشو در نظر بگیره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین خیلی خوبه طبیعی وحشتناکه. جالبه همه میگن سزارین عوارض داره اما ما هرکسی رو دیدیم که طبیعی اورده همش از عوارضش نالیده

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  

خواهر من توی ۴۵ دقیقه طبیعی زایمان کرد بدون بخیه

نیم ساعت بعدشم بچه بغل راه میرفت خودش

ولی من سزارین بودم هیچ درد و ناراحتی هم نداشتم ولی سه روز سوند بهم وصل بود نمیتونستم پهلو به پهلو بشم😑

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

منم تو اطرافم هم طبيعي زياد ديدم هم سزارين عوارض طبيعي بيشتر از سز بود اون درد وخشتناك هم كه بايد بكشن نميدونم چه كاريه بازم ميرن طبيعي

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

انقدر میگن طبیعی طبیعی که منم قول خوردم اما تمام کسانی که حتی تو مطب دکتر بودن و ازشون پرسیدم میگن زجرش طاقت فرساست.

سزارین هیچی نمیفهمه آدم. فقط بعد عمله که دوروزه سرپایی و شیاف دیکلوفناک . البته این شیافو طبیعی هام دارن.

اونجای آدمم سالم میمونه. پوستش لطیفه درد بخیه اش بیشتره و ... 

نهال خانوم مامانی عاشقته

اتفاقا من دورو برم هرکی طبیعی بوده شکمش تخت شده بعدش ولی من سز شدم شکمم قلمبه مونده!! 

یکی رو موقعی که بیمارستان میرفتم آورده بودن طفلی کل بخیه هاش انگار که سفیدک زده باشه عفونت کرده بود کمرش از درد راست نمیشد یادم میاد میترسم البته خودم میدونم که اون مواظبت نکرده بود وگرنه تا این حد پیش نمیرفت! 😑😑

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
انقدر میگن طبیعی طبیعی که منم قول خوردم اما تمام کسانی که حتی تو مطب دکتر بودن و ازشون پرسیدم میگن ز ...

ما که قراره اول اخر جر بخوریم پس رو شکممون باشه بهتره تا اونجا

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  

بستگی‌داره هر کس بدنش فرق داره تواناییش تو زایمان و .....

من که دوبار سز شدم که خداروشکر خوب بود 

۳ماه پیش سزارین کردم الان نه شکمی دارم نه اضافه وزن.شدم همونی که بودم قبل بارداری

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
سزارین خیلی خوبه طبیعی وحشتناکه. جالبه همه میگن سزارین عوارض داره اما ما هرکسی رو دیدیم که طبیعی اور ...

مادرم و خاله بزرگم از کمردرد و شکم قلمبه مینالن. حالا مادرم میگه اونجاشم مثل قبل نشد حتی با بخیه شکلش یکم عوض شده. قسم خورده سر زا منو که میزایید نزاره من طبیعی زایمان کنم. 

نهال خانوم مامانی عاشقته