2777
2789

بله باروش‌سوزنوادرار میشه

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ماه اول ک خیلی زوده 😐😐😐

اما یه روش های غیر علمی هست مثلا میگن یه سوزنو بندازین تو ادرار صبحتون اگه تا فردا زنگ زد دختره اگه نزد پسره.یا مثلا جوش شیرین برین توی یه لیوان یه بار مصرف و ادرارتونم بریزین اگه مثل نوشابه واکنش نشون داد دختره اگه وواکنشی نشون نداد پسره

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

ولی هفته هفت به بعدانجام بدیدقیق ترمیشه

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
ماه اول ک... تازه هفته هفتم تشکیل میشه جنسیتش مگر قبل از تشکیل و روش هاش

نه عزیزم از همون لحظه ی اول انعقاد نطفه جنسیت تعیین میشه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
نمیشه عزیزم باید قبل بارداری یه سری کارها انجام میدادی

بارداريم كاملا ناخواسته و يهويي شد چون من ي دختر دو ساله دارمو جلوگيري ميكرديم قرار بود با برنامه ريزي باردار شم كه ....

ده روز عقب افتاده پريوديم و البته چند تا بي بي چك زدمو همه مثبت شد كه ديگه ديشب تسليم شديم 

یعنی تشخیص میدن؟!  بصورت طبیعی و بدون دستگاه؟!

نه تشخیص نمیشه داد تا هفته ۱۸ ولی دخترو پسر بودن جنین از لحظه ی اول تعیین شده

بارداريم كاملا ناخواسته و يهويي شد چون من ي دختر دو ساله دارمو جلوگيري ميكرديم قرار بود با برنامه ري ...

پسر میخوای ؟