2777
2789
عنوان

حرف مادرشوهر

201 بازدید | 7 پست

دوستان من یکی از بستگان دورم عروسی دعوت کرده از اول قرار بود هرجا عروسی رفتیم که عروسی ما کادو داده پدرشوهرم بده اون وقت الان مادرشوهرم برگشته میگه کارت عروسی رو بیار ببینم اسم کی رو نوشته عروسی دعوتید یا نه ؟؟ حتی دیشب به شوهرم گفته کمتر خرج کن کمتر بخور پولات جمع کن نمیخواد بری عروسی شوهرم گفته نه میرم باهاش دعوا کرده چرا زنت بره عروسی من نرم اونا باید من رو هم دعوت میکردن حق نداره زنت بدون من بره عروسی😒... الان تقریبا هفت ماهه عروسی کردیم خیلی دیگه کم کم داره دخالت میکنه این حرفا یعنی چی تا حالا خیلی مشکلات سرم اوردن یه کلمه حتی نیش نزدم فکر کنم فکر کردم من خرم داره بدتر میکنن چیکار کنم یکم خودشو جمع جور کنه. جوونم هست خودش رو با ادم مقایسه میکنه 43 سالشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

از کجا فهمید عروسی دعوتید؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

از کجا فهمید عروسی دعوتید؟

همسرم گفته بهشون . چون کادو عقد و عروسی ما رو جمع کردن برا خودشون ولی گفتن هر وقت عروسی کسی که دعوت بودید کادو داده باشه ما میدیم شوهرم گفت تا کادو رو ببینن چقدر داده بدن ما بریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

او مای گاد چقدررررر جوون 43ساله خیلی جوونه 😮😮😮😮 خدا به دادت برسه 

قابلیت رقابت باهاتو همه جوره داره 

کی زاییده پسرشو ،شپهرت چند سال داره ؟تو چطور چند ساله ای ؟؟؟

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
او مای گاد چقدررررر جوون 43ساله خیلی جوونه 😮😮😮😮 خدا به دادت برسه  قابلیت رقابت باهاتو همه ...

البته بگما خودمم بیست سالگی پسرمو زاییدم و در 43سالگی قابلیت مادرشوهر شدنو دارم 😂😂😂

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
او مای گاد چقدررررر جوون 43ساله خیلی جوونه 😮😮😮😮 خدا به دادت برسه  قابلیت رقابت باهاتو همه ...

من 21. شوهرم 24