2777
2789
عنوان

چشم زخم یا؟؟؟؟؟؟

103 بازدید | 12 پست

سلام خانوما نمیدونم بگم چشم زخم یا هرچیز دیگ 

ولی شما هم مث منید هر موقع از زندگیم پیش یکی تعریف میکنم شبش ۱۰۰ درصد با شوهرم دعوام میشه حتی ی بارم نشده ک دعوامون نشه 

تعریف آنچنانی هم نمیکنم فقط در حد همین ک آروم تر شده و صبور تر‌شده و از این جور تعریفات

نمیدونم چیکار کنم 

اصلا هر وقت اسم شوهرمو پیش کسی میارم دعوامون میشه 

زندگیمون خیلی ساده ست چهره هامونم در حد عالی نیست ولی جفتمون چهره خوبی داریم 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من هر وقت خودم با خودم توی ذهن خودم میگم وای خداروشکر چندروزه دعوا نکردیم یا وای خداروشکر چقدر فلان اخلاقش بهتر شده حتمااااا بعد از چندساعت دعوامون میشه😕

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
حالا من هر وقت خودم با خودم توی ذهن خودم میگم وای خداروشکر چندروزه دعوا نکردیم یا وای خداروشکر چقدر ...

😂😂😂 وای خدا من فک میکردم من فقط اینجوریم 

از قدیم گفتن تعریف شوهر و بچت رو پیش کسی نده

اره راست میگن ولی خب ی موقع هایی آدم واقعا میخواد حرف بزنه نه واسه پز مثلا میخواد درددل کنه 

همین که به دلت میاری که ممکنه چشم بخوره ، زمینه اشو ایجاد کردی 

نه به دلم نمیاد ولی چند باری هست ک‌میبینم اینجوری میشه توجه کردم دیدم هر سری تعریف میکنم اینجوری میشه 

الان داشتم به دخترم ديكته ميگفتم تو دلم گفتم واى چقد حرف س رو مرتب و دقيق مينويسه  من همش دندون ...

خخخ چه جالب