2777
2789

اگه بدشو گفته باشي آره

اگه نه خير

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برای تو اره اما خواهرشوهرت که نمیشناسه نه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چون نمیشناسه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

چی تعریف کردی اگه بدشو گفتی آره دیگه غیبته 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

اگر شنونده نمیشناسه نه.غیبت نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگه طرف رو نشناسن که غیبت نیست

چرا فتوا میدین از خودتون

حالا همش میاین اینجا تاپیک مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری میزنینا.

به این بنده خدا که رسید، شد غیبت!!!!!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

غيبت خوب و بد نداره شايد طرف رضايت به تعريفشم نداشته باشه!!!خود من اصلا رضايتي ندارم پشتم كسي بشينه حرف بزنه روبروي خودم بگن كه اگه تعريفه خوشحال بشم اگه بد بود حداقل اصلاح كنم خودمو!!!

غيبت خوب و بد نداره شايد طرف رضايت به تعريفشم نداشته باشه!!!خود من اصلا رضايتي ندارم پشتم كسي بشينه ...

کل علم اخلاق رو که بردید زیر سوال😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

با اینکه اسم طرفو نمیگی ولی خودتو بذار جای اون که بدون اسم بردن دارن ازت حرف میزنن، اگه حس خوبی نداری مطمئنا کار شایسته ای نیست. این همه حرف چرا از حق دیگران مایه بذاریم. البته خودمم این کارو کردم تابحال ولی غلطه در کل. 

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
کل علم اخلاق رو که بردید زیر سوال😂

كاري به علم اخلاق اسلامي يا فلسفي نداشتم اشاره به اين موضوع متعلق به نظر شخصي و عقلي خودم بود...حالا اسمشو غيبت نذاريم به اين عمل

ولي عمل خوش آيندي نيست...