2821
2789
عنوان

آبروم رفت

2453 بازدید | 23 پست

سلام. چند بار تا به حال جاریم ما رو دعوت کرده برای شام. ما هنوز دعوتی نگرفتیم. چون من هم مادرم پوشکیه مراقبشم. هم بچه کوچیک دارم تازه 10 ماهش تموم شده. امروز ماشین برادرشوهرم خراب شد زنگ زد به شوهرم بیا کمکم کن. شوهرم رفته بود اونجا به من زنگ زد برای ناهار دعوتشون کنم. گفتم نه چون خونه نامرتبه. بچمم تازه دندونای بالاش درومده همش اذیت میکرد و بعد از 10 ماه امروز بدترین سوختگی پوشک اومده سراغش. به شوهرم گفتم اگه میخوای برای شام دعوتشون کن که تا موقع شام خونه رو تمیز کنم و شامم از بیرون بگیریم. وقتی شوهرم اومد پرسیدم دعوتشون کردی گفت زن داداشم که گفته نمیام داداشمم چیزی نگفته ولی دلش میخواسته بیاد احتمال داره بیان. بخوان بیان زنگ میزنه. بچم همش اذیت میکرد هرچی به شوهرم گفتم بچه رو نگه دار من خونه رو تمیز کنم میگفت حالا زوده. شاید اصلا نیان. خلاصه تا اینکه یکی از دوستای شوهرم بهش زنگ زد و سر یه موضوعی فکر شوهرم بهم ریخت. تا ساعت 6 بهش گفتم بیا کمک کن خونه رو تمیز کنم شوهرم گفت نمیان بابا میخواست بیاد داداشم زنگ میزد منم پرسیدم مطمئنی گفت آره نمیاد. یه دفعه ساعت 7 و 40 دقیقه در زدن و برادرشوهرم بود حالا بچم پاش سوخته رو تشکش لخت بدون پوشک خوابیده بود منم دویدم دنبال چادر و مانتو. اینا هم اومدن تو و پسرش و برادرشوهرم دخترمو بدون پوشک دیدن. از طرفی اینا هم خیلی مذهبی هستن. حالا فک کنید دیگه چی شد من از تو اتاق به شوهرم میگفتم یه چیزی رو پای بچه بنداز بعدم اومدم تو حال و خونه هم کثیف. مادرم هم احتیاج یه تعویض پوشک داشت و بو ازش میامد. به زحمت چای درست کردم. میوه هم نداشتیم هی به شوهرم آروم گفتم زنگ بزن از بیرون غذا بگیر. شوهرم هم دست دست میکرد اینا هم فهمیدن ما دو تا رنگمون پریده و آماده نیستیم و غذا از بیرون میخوایم بگیریم پاشدن که برن خیلی اصرار کردم واستن ولی گفتن یه روز دیگه شام میان و رفتن. حالا خیلی ناراحتم به نظرتون مقصر کی بوده؟ چیکار کنم آبروم رفت با خونه کثیف و غذای آماده نشده چون اینا برای شام اومده بودن

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

ابروی تو نرفته اونا خیلی خیلی بی شخصیت بودن ک بی خبر اومدن

اعصابم بهم ریخت

انقدر ادم بی فرهنگ

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرتو بگو این وسط اه

من بودم میزدم تو سرش

دست دست کردنش چی بوده اخه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شما یکم بیخیالی طی کردی ولی کار اونان اشتباه بوده

بهش ی پی ام بده

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

وای من بودم تا صبح نمیخوابیدم از اعصاب خرابی اول اینکه بچه رو دارو میزدی یا میخوابوندی خونه رو سریع تمیزمیکردی غذا هم یه چرخ کرده با سیب زمینی درس میکردی وبا سالاد اونا خاکی بودن که سرزده اومدن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
شما دعوتشون کردی باید خونتوتمیز میکردی حتی یک درصد احتمال داشت بیان

خب آخه شوهرم بچه رو نگه نمیدداشت میگفت نمیان. منم اونجا نبودم که شوهرم چه جوری دعوتشون کردن فک میکردم مطمئن میگه نمیان نمیان دیگه

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته
ابروی تو نرفته اونا خیلی خیلی بی شخصیت بودن ک بی خبر اومدن اعصابم بهم ریخت انقدر ادم بی فرهنگ

حتما شوهره خنگ بازی دراورده متوجه نشده فک کرده نمیان یا اونا خنگ بازی دراوردن

ولی شوهرت یکم بی مسوولیت و تنبل میزنه

حالا نری باهاش دعوا کنی

کاش یکم کمکت کنه سخته خداییش

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812