2777
2789
عنوان

کمک لطفا

82 بازدید | 10 پست

دوستان من دوماهه تو اقدامم ، دوروز مونده به پری ، بعد نزدیکیام از 5 روز پیش یه لکه بینی خیلی سبک و صورتی دارم ، امروزم شدیدا دهانه رحمم درد میکنه.... بنظرتون چیه دلیلش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از دعات عزیز دلم ، شما تجربه بارداری داشتی؟ میتونه دلیلش اون باشه؟🤔

نه عزیزم من خودم تو اقدامم

ولی خیلی مطلب خوندم

هم میتونه لانه گزینی باشه

هم میتونه علایم پری باشه

ولی مثبت فکر کن

انشالله که بارداری منم سر پسرم اینجوری بودم لکه بینی داشتم فک میکردم پریود شدم یه هفته زودتر ولی بعدش فهمیدم باردارم ومتوجه شدم این لکه بینی لانه گزینی بوده

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد
انشالله که بارداری منم سر پسرم اینجوری بودم لکه بینی داشتم فک میکردم پریود شدم یه هفته زودتر ولی بعد ...

انشالله مدینه جانم. ممنون از راهنماییت . والا لکه ها فقط درست بعد نزدیکیه ، بعدشم تموم میشه

انشالله مدینه جانم. ممنون از راهنماییت . والا لکه ها فقط درست بعد نزدیکیه ، بعدشم تموم میشه

حالا تاموقع پریودیت بهش فکر نکن ،استرس هم نداشته باش انشالله خدا یه نی نی ناز وسالم تو دلت گذاشته باشه

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد