دوستای گلم میشه لطفا برای یه آقای میانسال که یخرده ای مشکل عصبی داره و خیلی مظلومه صلوات بفرستین و با دل پاکتون دعاکنین براش؟یه آدم عوضی داره عذابش میده و این هیچ کاری از دستش برنمیاد
الهی....خیلی خیلی دلم گرفت حتما دعا میکنم به حق حضرت زهرا س مشکلش حل شه
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم از دستش فرار کرده رفته یه هفتس کسی خبری ازش نداره..معلوم نیست خودکشی کرده یا مرده یا حتی ممکنه از سرما یخ زده باشه.. خدا بهش رحم کنه فقط دارم دیوونه میشم براش
الانم از دستش فرار کرده رفته یه هفتس کسی خبری ازش نداره..معلوم نیست خودکشی کرده یا مرده یا حتی ممکنه ...
وای چقدر ناراحت کننده یه پسر همسایه داشتیم معتاد به شیشه بود همش تقاضای پول میکرد پدر بیچاره رو با دمپایی کتک میزد پدر بیچاره الان مرده و پسره هم معلوم نیست کجاست. هنوز هم یادم میفته دلم برای پدره کباب میشه
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.