2777
2789
عنوان

صلوات

88 بازدید | 13 پست

دوستای گلم میشه لطفا برای یه آقای میانسال که یخرده ای مشکل عصبی داره و خیلی مظلومه صلوات بفرستین و با دل پاکتون دعاکنین براش؟یه آدم عوضی داره عذابش میده و این هیچ کاری از دستش برنمیاد

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

خیییییلی مظلومه و اون آقای آشغال هی کتکش میزنه و عذابش میده😢😢کاش بمیرم و اینهمه مظلومیتشو نبینم.. کاش یکاری از دستم بر بیاد

الهی....خیلی خیلی دلم گرفت حتما دعا میکنم به حق حضرت زهرا س مشکلش حل شه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی....خیلی خیلی دلم گرفت حتما دعا میکنم به حق حضرت زهرا س مشکلش حل شه

مرسی فرشته ی مهربون..اگه برات بگم چطور بهش ظلم میکنن گریت میگیره.. خودم دوساعته دارم گریه میکنم براش

وای چرا کتک چه آدم پستی

چون عقده ایه..به هیچی اعتقاد نداره نه خدا نه پیغمبر نه اماما.. یه آدم حرامخور ظالم. واقعا شیطانه.

بخاطر سوءاستفاده کردن این آقا رو معتاد کرد..الانم ازش سوءاستفاده میکنه و هی کتکش میزنه اونم هیچ کاری ازش برنمیاد

صلوات فرستادم ولی خیلی سربسته گفتی ادم میمیره از کنجکاوی ی خورده حرصش میگیره از این مظلومیتی ک میگی

عزیزدلم توضیح دادم نگاه کن

الانم از دستش فرار کرده رفته یه هفتس کسی خبری ازش نداره..معلوم نیست خودکشی کرده یا مرده یا حتی ممکنه از سرما یخ زده باشه.. خدا بهش رحم کنه فقط دارم دیوونه میشم براش

الانم از دستش فرار کرده رفته یه هفتس کسی خبری ازش نداره..معلوم نیست خودکشی کرده یا مرده یا حتی ممکنه ...

وای چقدر ناراحت کننده یه پسر همسایه داشتیم معتاد به شیشه بود همش تقاضای پول میکرد پدر بیچاره رو با دمپایی کتک میزد پدر بیچاره الان مرده و پسره هم معلوم نیست کجاست. هنوز هم یادم میفته دلم برای پدره کباب میشه   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وای چقدر ناراحت کننده یه پسر همسایه داشتیم معتاد به شیشه بود همش تقاضای پول میکرد پدر بیچاره رو با د ...

ای خداااا چقد دردناک😔😔آدم اینارو که میبینه خجالت میکشه از خودش که چرا بخاطر حاجتای کوچیکش از خدا گله میکنه

ای خداااا چقد دردناک😔😔آدم اینارو که میبینه خجالت میکشه از خودش که چرا بخاطر حاجتای کوچیکش از خدا گ ...

واقعا ان شاالله که خدا به اون آدم کمک کنه من هم الان نگرانشم خدا خودش حفظش کنه. شاید رفته باشه گرمخونه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
واقعا ان شاالله که خدا به اون آدم کمک کنه من هم الان نگرانشم خدا خودش حفظش کنه. شاید رفته باشه گرمخو ...

نمیدونم شاید.. خداکنه فقط سالم باشه. مرسی عزیزمربونل پاکت بشم من