2821
2789
عنوان

قمر در عقرب !!!

1539 بازدید | 28 پست

سلام خانماي گل 🌺 خوبين ؟؟ 

خانما من اين ماه ميخوام بطور جدي اقدام كنم واسه بارداري 😬 اخه دو ماه قبل اگه تاپيكارو خونده باشين گفتم كه كلا ٤ بار نزديكي داشتم اونم در زمان غير تخمك گذاري 🙄 

حالا اين ماه ميخوام جدي كار رو شروع كنم 

من يكشنبه پريودم تموم ميشه ، پريودام ١٠ روزه است ! 

تخمك گذاريم تقريبا ميشه ١٢ تا ١٦ اُم ماه آذر !! 

اما توي ماه آذر مثل اينكه از ١٢ تا ١٥ اُم اينا قمر در عقرب هست !!؟ 

اشكال داره اقدام داشته باشم ؟ اخه توي كتاب ريحانه بهشتي هم در اين باره چيزي ننوشته بود يعني توي قسمت مكروهاتش !!! 

بنظرتون اگه توي شب هاي قمر در عقرب اقدام براي بارداري داشته باشم اشكال داره ؟

اشکال خالی هست اصلا  در قمر در عقرب نزدیکی نکن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم

بهتره که ترک شود

یا در صورت اجبار حتماً  صدقه بدهید قبلش

دوست داشتی بیا با ما باش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2255964/پایان-انتظار-انشاالله-توی-این-تاپیک-همگی-حاجت-روا-میشن?page

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

به نظر من اقدام نکن، چه عجله ایه

قمر در عقرب اقدام به کار مهم نمی کنند

به جاش فولیک اسید بخورید خودتون و همسرتون

تغذیه اتون رو اصلاح کنید انار بخورید، مکمل ول من. و ول وومن بخوریدو... 

چون روند ساخت اسپرم یک پروسه نزدیک به سه ماه هست

یک بار آدم می خواد بچه دار بشه، با رعایت باشه بهتره

تا مثل من الان بدون برنامه باردار بشی و گرفتار

برام دعا کنید

مثلا فک کنین پس فردا قمر در عقربه بعد اگه انزدیکی داشته باشیم  ولی پس فردا نطفه بسته بشه چی؟؟؟ ...

نه,مهم امیزش هست تونت خوندم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏