2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👏👍👍 خب چرا مستقیم نمیگه؛ حرکات و رفتار هزار و یک تعبیر و تفسیر داره

چون خانوما معتقن پسر بیاد سراغشون فردا روزی حرف حدیثی نیست که تو اومدی سراغم من برا اینکه دلم سوخت قبول کردم .و همچنین خدا ذات زن رو ناز گذاشته و طالب نیاز از طرف پسره.

فکر کن دختر بیاد بگه من دوست دارم اینجور موقع ها پسرا  دنبال سو استفاده میوفتن یا کلا کلاس میزارن برات و میرن اگرم قبول کنین یه موقع بحثی دعوایی پیش بیاد میگن خودت اومدی سراغم من نیومدم که.در نتیجه دختر جماعت ترجیح میده مستقیم نگه و فقط رفتار دلبرانه بکنه طرف خودش بیاد.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چون خانوما معتقن پسر بیاد سراغشون فردا روزی حرف حدیثی نیست که تو اومدی سراغم من برا اینکه دلم سوخت ق ...

تا کی؟  اگر طرف نیاد و متوجه نشه بازم ترجیح میدن نگن؟ یا دلشون را به دریا میزنند؟

تا کی؟  اگر طرف نیاد و متوجه نشه بازم ترجیح میدن نگن؟ یا دلشون را به دریا میزنند؟

اگه نفهمه دیگه دلو به دریا میزنن میگن ولی من خودم اینکارو کردم آخرش به پنج سال دوستی و جدایی ختم شد . اگرچه اولش اون اومد سراغم ولی از وقتی بهش گفتم دوست دارم  برای زندگی برای همیشه اونم پیچوندناش شروع شد و آخرش خودم تصمیم گرفتم تمومش کنم و ازدواج کنم با کس دیگه ای. حالا من موندم و یه عشق قدیمی که ولم نکرده هنوز و قلبم درگیرشه و همسری که عاشقش نیستم ولی دوسش دارم چون محبت می‌کنه و اون عاشقمه. منم وظیفه خودم میدونم براش جبران کنم.برای همین میگم عاشق کسی بشید که تهش ازدواج باشه وگرنه اسیرتون می‌کنه و حالش رهاتون نمیکنه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹