2777
2789
عنوان

چرا من تنبلم؟

534 بازدید | 27 پست

هی میخوام تو خونه تمرینات ورزشی بکنم امروز فردا میکنم

میخوام به خودم برسم باز امروز فردا میکنم

نمازمم قرار بود شروع کنم چهارشنبه بخونم اونم همش امروز فردا میکنم

چرا نمیتونم کارهایی ک میخوام رو بکنم؟ 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

برو خصوصیات طبع بلغمی رو بخون ببین بلغمی نیستی؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم لنگه خودتم ولی به نظرم امروز فردا نکن مثلا میخوای نماز بخونی نگو از فردا همون لحظه پاشو وضو بگیر هر جور شده برا بقیه کاراتم همینطور

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت 😏 این را به کسی گو که تو را نشناسد ❤ یا علی
برو خصوصیات طبع بلغمی رو بخون ببین بلغمی نیستی؟ 

اون چیه

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

همسرم میگه اگه 40 روز مداوم یکارو انجام بدی دیگه ولش نمیکنی

روزای اول سخته ،انگیزه نباشه انگار موتورت سوخت نداره.برا خودت یه دلیل درست حسابی پیدا کن و بعدش بسم الله بگو.موفق باشی

همسرم میگه اگه 40 روز مداوم یکارو انجام بدی دیگه ولش نمیکنی روزای اول سخته ،انگیزه نباشه انگار موتو ...

وای سختمه

همین وای سختمه نشون داد چقدر انگیزه داری    

😬😬

سرچ کن بلغم چیست

دیدم

ولی چاق نیستم

زود عصبی میشم

بقیه رو دارم

ینی چی الان؟ 

دیدم ولی چاق نیستم زود عصبی میشم بقیه رو دارم ینی چی الان؟ 

قد و وزنت رو بگو؟ 

عصبی میشی شاید اختلات طبع داری جات بلشم بایه کار بلد طب سنتی مشورت میکنم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
قد و وزنت رو بگو؟  عصبی میشی شاید اختلات طبع داری جات بلشم بایه کار بلد طب سنتی مشورت میکنم

170

52

قد و وزنت رو بگو؟  عصبی میشی شاید اختلات طبع داری جات بلشم بایه کار بلد طب سنتی مشورت میکنم

چی شد حالا من بلغم هستم؟