2777
2789
عنوان

امپول بتا برای ریه هفته ۲۶

1860 بازدید | 38 پست

اگه هفته ۲۶ بزنم بازم نیازه تا اخر بارداری تمدید کنم یا همین یکبار کافیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

چ زود داده بهتون‌من رفتم‌گفت زود ۲۸ هفته برا پسر اولم‌زد برای این یکی هم‌تو۳۱ هفته 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زود داده بهتون‌من رفتم‌گفت زود ۲۸ هفته برا پسر اولم‌زد برای این یکی هم‌تو۳۱ هفته 

اون ۲۸ هفته ایه دوباره تمدید کرد؟

برای چی میزنی

اگه خطری برام پیش اومد تو سه ماهه سوم امپول زده باشم اخه بارداریم بارداری پرخطره

اون ۲۸ هفته ایه دوباره تمدید کرد؟

ن دیگه پسرم ۳۶ هفته بدنیا اومد ریش کامل بود شکر خدا وزنشم ۲۳۰۰

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم منم خطر زایمان زودرس دارم استراحت مطلق ام دکترم ننوشته بنظرت بهش بگم بعدشماپسراولت وچندهفتگی ز ...

۳۶ هفتگی با کلی استراحت و سرکلاژ من از۲۰ هفتگی انقباضم شرو شد امپول پرلوتون زدم و قرص ایزوپرین و شیاف 

ب ای این پسر دومیمم همینطور ۲۲ هفته انقباضام شرو شده و همچنان قرص و امپول 😐فقط دعا میکنم ب ۳۶ و ۳۷ برسم 

اره بنظرم ب دکتر بگین اگه نیهز باشه خودش تجویز میکنه 

۳۶ هفتگی با کلی استراحت و سرکلاژ من از۲۰ هفتگی انقباضم شرو شد امپول پرلوتون زدم و قرص ایزوپرین و شیا ...

منم از24هفتگی به لکه بینی افتادم یکدفعه طول سرویکسم کم شد دکترمنم همین داروهارونوشته الان هفته 28این سری برم بهش بگم ببینم چی میگه

من شنیدم آمپول بتاواسه دوهفته اثرداره.بعدبایدتمدیدبشه.دکتر به من گفت ازهفته۲۸به بعد

یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
منم از24هفتگی به لکه بینی افتادم یکدفعه طول سرویکسم کم شد دکترمنم همین داروهارونوشته الان هفته 28این ...

معمولا از ۲۸ ب بعد میدن چون‌من برای این یکی وضعیتم‌بعتر بود صبر کن تو ۳۱ هفتگی امپولو زدم 

2790
2778
2791
2779
2792