2777
2789
عنوان

عزا شادیش از جهزیه آوردن و خریدن من بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 56 پست
بعدم به اون ننه عنترش بگو باشه پس خودت زحمت شو بکش وتهیه شون کن

میگه هر وقت خونه خریدین جمع می کنین می خرین از دیشب انقده اشکم دراورده دعا می کنم تاوان بده

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
اخه عزیزم دردم این هیچ طرفم درکم نمکنن پدرم می دیدی با چه روزایی برام جهیزیه خرید انگار داش پولش می ...

نباید ازش میگرفتی عزیزم 

حرومه اینجوری 

شوهرت چرا نخرید؟؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بابات چه اخلاقی داره چرا ازش انتظار داری حالا هم که خریده چرا دیگه ایراد میگیری ازش شوهر اونق ...

بابام برا همه خریده فقط من نیستم که یه اخلاقی داره دوست داره برا پسر خرج کنه دختر حساب نذاره

حالاهمون مبلی که پدرت انتخاب کرده رواستفاده میکردین چی میشدمگه

قرار بود همون بیاریم عوض کنیم اونی که دوس داریم با همسرم بریم بخریم مادر شوهر عوضیم دعوا راه انداخت

تاامروز فک میکردم من تنهام😢یکی هم مث من پیداشد استارتر غصه نخور هنوز انقد فرصت داری وسایلای خونتو عوض کنی هاااااا خدا بزرگه انشاالله بهترین ها مال توباشه

اگه به توان رسوندمت زیادبه خودت مغرورنشو خیلی راحت میتونم بایه رادیکال ازبین ببرمت  
چرا شوهرت خودش نمیخره؟؟ رفتار پدرت قابل قبول نیس ولی باور کنید جهیزیه یه چیز من دراوردیه. هیچ پدری و ...

رسم داریم جهیزیه خونواده دختر می خرن پدرمم از اول گفته بود خودم می خرم موقع خریدن هم فقط حالم گرفت

قرار بود همون بیاریم عوض کنیم اونی که دوس داریم با همسرم بریم بخریم مادر شوهر عوضیم دعوا راه انداخت

نمیگفتی به همسرت این خوب نیست،الکی تعریف میکردی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چه بی فرهنگ ! هر چی خریدی باید بذارن رو سرشون ، اصلا خودت رو پایین و بی اعتماد به نفس نشون نده که سو ...

مثلا تحصیل کردن و اجتماعی، نه میگن باید بهترین باشه منم با شوهرم مشورت کردم به توافق رسیدیم خودمون تعویض کنیم بدون مشکل مادرشوهره این وسط دعوا انداخت