2777
2789

آره منم داشتم و هنوزم دارم ترشح شیری رقیق 

اگه رنگش زرد شد و بدبو بود نشون عفونت ميشه و نیاز به پپیگیری داره 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم به خاطر بسته شدن دهانه رحمه همه ترشح دارن بعضی وقتا زیاد و بعضی وقتا کم میشه نگران نباش البته اگه بوی بد داره و  تیکه تیکس و خیلی سفته یا رنگش تیرست حتما دکتر برو نشانه عفونته 

سلام عزیزم.من از اولش داشتم هنوزم دارم.دکترم گفتش اگه سوزش و خارش نداری هیچ ایرادی نداره و طبیعیه

اصلا نه بو داره نه سوزش و نه خارش من فعالیت روزانم تقریبا زیاده البته چیزای سنگین بلند نمیکنم ولی خیلی تو خونه کار میکنم

عزیزم به خاطر بسته شدن دهانه رحمه همه ترشح دارن بعضی وقتا زیاد و بعضی وقتا کم میشه نگران نباش البته ...

نه اصلا بو نداره رقیقه سوزش و خارشم ندارم 

اصلا نه بو داره نه سوزش و نه خارش من فعالیت روزانم تقریبا زیاده البته چیزای سنگین بلند نمیکنم و ...

چیزی نیس.طبیعیه من تو 6 ماه هستم یه وقتایی هم خیلی زیاد میشه.مشکلی نیس

اصلا بو نداره

پس عیب نداره ترشح بارداری هستش والا من که پیش خودم ميگم نشونه فعالیت جنین هستش چون از روز اول ترشح داشتم اگه يه روز ترشح نداشته باشم همش نگرانم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز