2777
2789
عنوان

دارم دق ميكنم

1519 بازدید | 106 پست

تا قبل از اينكه جنسيت بچه معلوم بشه مشكل اضطراب شدي ،حالا هم از وقتي فهميدم دختره ،همسرم ناراحته حتي عكس سونوگرافيرو نگاه نميكنه،ميگه ٢٠٠ميليونم شده خرج ميكني بعدي پسر بشه،مامانم ميگه اگه پسر بود بهتر بود،بابام تبريگ نگفت،خواهرم ميگه ركب خورديم،خانواده شوهرمم ميگن ما خواب پسر ديده بوديم ،هيچكس دخترمو دوست نداره،فقط دارم گريه ميكنم تو تنهاييم،نه من برادر دارم نه شوهرم ،كاش تعيين جنسيت ميكردم چون انقد بازخورد اطرافيانم منفي بود نميتونم اصلا با بچم ارتباط بگيرم

نگران آينده ناشناخته ات نباش وقتي خداي شناخته شده اي داري

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدا لعنتشون کنه اه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

به دنیا بیاد و بزرگ بشه تنها کسی که کمک‌حالت بشه همین دخترته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ول ی بزا. بیاد همه عاشقش میشن شوهر من وقتی فهمید بچموم دختره یه شب نه خوابید نه غذا خورد خیلی ناراحت بود حالا کل زندگیش همین جوجه اس ولی من رقتارش یادم نرفته

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
وای دختر خیلی خوبه😍😍😍برکت میاره....توروخدا ناراحتی نکنید خدا قهرش میگیره

دست خودم نيست خودم خيلي خوشحال بودم ولي ...

نگران آينده ناشناخته ات نباش وقتي خداي شناخته شده اي داري

من و شما مسئول افكار قرون وسطايىِ يك مشت احمقِ زن ستيز نيستيم.بيچاره هايى كه خودشون هم نمى دونن مردسالارى چه به سرشون اورده

دليلى براى گريه وجود نداره اگر اگاه و عاقل هستيد  

خوش شانس هستيد كه مادر يك دختر شديد،باور كنيد!

ضمنا

دخترك شما هيچ نيازى به علاقه و محبت چنين افرادى نخواهد داشت

من صميمانه به شما تبريك ميگم❤️