2789
اره  ولی هش تنهام فقط شبا اقای شوهر میاد

خیلی سخته ادم‌فقط شبا شوهر ادم‌بیاد پیشش البته حقم دارن برا زندگی تلاشش کن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارهه خب ولی حداقل یه روز تعطیل خونه باشن خوبه

اره درسته

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من هم مجردم هم عشقی ندارم از عشق شانس نیاوردم کلا خخخ    

اخی عزیزم حتمن حکمتب داره مطمعن باش منم همش میگفتم تو عشق بدشانس همش افسردگی گرفته بودم ک یهو خدا عشقمو گذاشت پیش روم مطمعن باش درست باش فقط صبر کن

اخی عزیزم حتمن حکمتب داره مطمعن باش منم همش میگفتم تو عشق بدشانس همش افسردگی گرفته بودم ک یهو خدا عش ...

اخه کلا دل خودمم عاشق بشو نیست اهل عاشقی نیستم کلا  ولی خوبه ک تو بعشقت میرسی

کاش ینفرم بود منو او رو اون من رو دوست میداشت  

من تازه شوهرمو فرستادم بره مغازه. از صبح هی بیدارمیشدیم یچیز میخوردیم باز میخوابیدیم. الان نهارمو خوردم. آدم زیاد میخوابه بعدش ک بیدار میشه خییییلی حس بدی داره و دلش میگیره عین من😩😩

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
اخه کلا دل خودمم عاشق بشو نیست اهل عاشقی نیستم کلا  ولی خوبه ک تو بعشقت میرسی کاش ینفرم بود ...

مطمعن باش به موقعش این اتفاق میفته شک نکن گلم

من تازه شوهرمو فرستادم بره مغازه. از صبح هی بیدارمیشدیم یچیز میخوردیم باز میخوابیدیم. الان نهارمو خو ...

اره خیلی حس بدیه