2789
مگه نمیگی کی تنهاست میگم از من تنهاتر نیست کلا

اخی عزیزم سخته میفهمم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تنهای پاتی وی هستم سرمم دردمیکنه نمیدونم چمه حوصلمم بدجور سر رفته

منممم دقیقن مث تو

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من رفته سرکار ساعت 1 شب میاد😊

خودمم خونه رو تمیز کردم و دخترام دارن کارتون نگاه میکنن😍

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
شوهر من رفته سرکار ساعت 1 شب میاد😊 خودمم خونه رو تمیز کردم و دخترام دارن کارتون نگاه میکنن😍

افرین کدبانو🙂😗

من والا دلم پوکید از بی همدمی 😑 حوصلمم سررفتع هیچیم نخوردم حوصلم نمیگیره نمیدونمم تنهایی کجا برم

اخی عزیزم

بسلامتی پیشاپیش مبارکا باشه میگم تو ک عشقت داری پس تنها نیستیا 

الانو میگن کسی‌پیشم‌نیس حوصلم‌سر‌رفت

بسلامتی پیشاپیش مبارکا باشه میگم تو ک عشقت داری پس تنها نیستیا 

تو چی تو مجردی