2789
عنوان

پدرشوهرم

259 بازدید | 11 پست

الان پدر. شوهرم این جا بود با شوهرم بحثش شد شوهرم سرش بدجوری داد زد سر یه مسئله خیلی کوچیک که چرا زنگ نزده تشکر کنه و ...

الان همه رو از چشم من میبینم ، ولی من بی تقصیرم تازه بهش گفتم راست میگه بابات ، میگه اون نباید به من بگه چی کار کنم کلا رو این چیزا حساسه که یکی بهش بگه این کارو بکن اون کارو نکن

رفتنی به پدر شوهرم گفتم ببخشید نمیدونم چرا. اینطور شد گفت باید علتو بگردی پیدا کنی میدونم منظورش به من بود که یعنی تو پورش کردی

ننیدونم چی کار کنم که از چشم  من نبینن به شوهرم میگم میگه دیگه نمیرم اونجا

میگم یه عمره مگه میشه ادم نره خونه پدر مادرش

نمیخوام زندگیمون بهم بریزه ما باهم مشکلی نداریم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا مسئله رو باید توی تربیت خودشون ریشه یابی کنن 

با لین بچه بی ادبی که بزرگ کردن و احترام بزرگتر رویادش ندادن 

میتونه هرچقدر میخواد مخالفت کنه اما دادزدن سرپدرش بی ادبیش رو نشون میده 

وقتی گفت علتشو باید پیدا کنی شما باید میگفتی من همسرشم نه والدینش و مسئول تربیتش !!!!!!

شما مواظب خودت باش کسی که با پدرش اینطور رفتار کنه با همسرش چه میکته!!!!از طرفشم عذرخواهی نکن

حال متکلم از کلامش پیداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی اشتباه کرده سر پدرش داد زده خودش میدونه درست اما  پدرش تجربه اش بیشتر باز 

خدا نسل پیامبر شدن از حضرت یوسف برداشت چون دیر از اسب پیاده شد جلو پدرش 

سعی کن به ارامش و احترام و اشتی دعوتش کنی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک

فعلا کاری به شوهرت نداشته باش.با پدر شوعر و مادر شوهرتم تماس نگیر بذار عصبانیتو دلخوری جفتشون بگذره بعد یه تصمیمی میگیرید بعضی وقتها حرف زدن و دخالت کردن کار بدتر میکنه.

گلم شما کار نداشته باش،ایشون خودش میدونه با خانواده اش چطور برخورد کنه ،و اونها هم پسر خودشونو میشناسن،حتی اگر به اشتباه فکر کردن شما پرش کردی دیگه این تقصیر شما نیست پس ریلکس باش و دیگه راجع به این موضوع با همسرت بحث نکن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
وقتی خودتون میگین سر ی مسأله کوچیک پس شوهر شما تعادل نداره ک حرمت موی سفید رو سر ی مسأله کوچیک نگه ن ...

منن بهش همینو میگم میگه من با بچم اینجوری رفتار نمیکنم میگه من انقدر رفتاراشو تحمل کردم که دیگه صبرم تموم شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیادحساسیت نشون نده،شوهرت خیلی زودعصبانی میشه؟

نه اتفاقا خیلی صبوره اما صبرش که تموم میشه بدجوری عصبانی میشه تو این یکساله ۲-۳ بار. سر منم اینجوری داد زده منم فک کردم چون خیلی اعصابشو خورد کردم تقصیر من بوده اما فک نمیکردم با کس دیگه اینجوری کنه خودش همیشه به من میگه با پدر و مادر. خیلی باید مهربون باشیم اما نمیدونم امروز چی شد که اینجوری. شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم شما کار نداشته باش،ایشون خودش میدونه با خانواده اش چطور برخورد کنه ،و اونها هم پسر خودشونو میشنا ...

آره ولی رفتارشون همچنان با من بدتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا مسئله رو باید توی تربیت خودشون ریشه یابی کنن  با لین بچه بی ادبی که بزرگ کردن و احترام ...

نه با من اینجوری نیست 

رو رفتارشون با من هم حساسه میگه چرا با تو بد. حرف زدن و بی احترامی بهت کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40